R7 240 mı, GT 730 mu ?

TechnoPaterİst

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, elimde 2 adet ekran kartı bulunuyor. Biri "R7 240" diğeri ise "Asus gt 730" sizce hangisi daha iyidir? Şu an sistemimde r7 240 mevcut ama Cs:Go oyununda istediğim kalityei alıp akıcılığı alamıyorum. Sizce GT 730'da bu sorun gider mi ? Eğer siz Asus GT730 derseniz o ekran kartını takacağım.
Lütfen yazım kuralları ile ilgili ceza atmayınız. Türkçe dersimde bile bu kadar özenle yazmıyorum.
Şimdiden teşekkürler...
NOT: Sistemimin diğer parçaları güzel. Cs:Go'da akıcı olması lazım hem de fazlasıyla. Sanırım sorun ekran kartında.

Youtube ta r7 240 GTA 5 de 30 fps ten aşağı inmiyor.
Gt 730 ise 20 fps lerde dolaşıyor.
Tavsiyem r7 240 al, ama başka yorumlara bakalım.
Not Tabletten yazıyorum yazım hatası olabilir kusura bakmayın.

CS GO için bende R7 240 almayı düşünüyorum 350W PSU yeterli aşağısı sıkıntı sana yeterli performansı vermez.
12V kanalından 228W veren bir PSU. Sizce ondan mı CS:GO da az performans alıyorum ya da diğer oyunlarda ?

Güç kaynağın 12V kanalından kaç Watt veriyor? Birde işlemcini söyleyebilir misin?
12V kanalından 228W veren bir PSU. Sizce ondan mı CS:GO da az performans alıyorum ya da diğer oyunlarda ? İşlemci : İntel Core I7 4790 3.6 GHz

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı