R7 240 nasıldır?

wennzy

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Bursa
Daha fazla  
İyi günler. Sistemde AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6000+ 3.00GHz işlemci, 6 GB RAM ve Gigabyte GA-M56S-S3 anakart takılı.

R7 240 taksam darboğaz tarzı bir sorun yaşar mıyım? Hangi oyunları oynayabilirim? Yani bir Valorant oynayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
220TL'ye almıştım vatandan. 4 5 sene olmuştur diye tahmin ediyorum. Emektar hala takır takır çalışıyor. En düşük ayarlarda GTA V, R6, For Honor gibi oyunları oynayabiliyorum. Valorant'ta, LoL'de, CS'de hiç sıkıntı çıkartmadı. 1366x768 oynuyorum çoğu oyunu. Fakat R7 240ı alacağınız fiyat önemli.

İyi günler. Sistemde AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6000+ 3.00GHz işlemci, 6 GB RAM ve Gigabyte GA-M56S-S3 anakart takılı.

R7 240 taksam darboğaz tarzı bir sorun yaşar mıyım? Hangi oyunları oynayabilirim? Yani bir Valorant oynayabilir miyim?
Valorant tabikide oynayabilirsin, ama çok büyük oyunları oynatmaz.

220TL'ye almıştım vatandan. 4 5 sene olmuştur diye tahmin ediyorum. Emektar hala takır takır çalışıyor. En düşük ayarlarda GTA V, R6, For Honor gibi oyunları oynayabiliyorum. Valorant'ta, LoL'de, CS'de hiç sıkıntı çıkartmadı. 1366x768 oynuyorum çoğu oyunu. Fakat R7 240ı alacağınız fiyat önemli.
Monitörden dolayı bende çoğu oyunu 1366x768'de oynuyorum. 550TL'ye buldum, elimde de para var. Piyasa değişmeden almak isterim. Zaten genelde günlük ve 1-2 saat oyunlarda takılmak için kullanacağım.

Monitörden dolayı bende çoğu oyunu 1366x768'de oynuyorum. 550TL'ye buldum, elimde de para var. Piyasa değişmeden almak isterim. Zaten genelde günlük ve 1-2 saat oyunlarda takılmak için kullanacağım.

İmkanınız varsa 1030 bulmaya çalışırsanız çok daha rahat edersiniz. GDDR5 olmasına dikkat edin DDR4 olmasın.

R7 240 pişmanlıktır.​

sistemimle uyumlu olur değil mi hocam, darboğazla karşılaşır mıyım?
İşlemcinizi hiç bilmiyorum desem yeridir. Araştırmanız gerek bana soracak olursanız. Benchmark videosu bulursanız bakın. Biraz araştırırsanız darboğaz olur mu olmaz mı öğrenebilirsiniz.

İşlemcinizi hiç bilmiyorum desem yeridir. Araştırmanız gerek bana soracak olursanız. Benchmark videosu bulursanız bakın. Biraz araştırırsanız darboğaz olur mu olmaz mı öğrenebilirsiniz?

Hocam Phenom II X4 955 taksam darboğaz olmaz sanırım. Çünkü şuan ki işlemcide %66 kayıp gösteriyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı