R7 240 nasıldır?

750 ti ile bile darboğaz yapıyor anakartın nedir?

Arkadaş R7 240 olur mu demiş. Sen de; beter bir işlemci GTX750Ti'a bile darboğaz yapar demen ironik olmuş :) 750Ti, R7 240'a on basar yani darboğaz yapması normal, tabi yaparsa...
Her ne kadar çok da doğru bilgi vermediğini bilsekte en azından bir fikir sahibi oluruz. İnternete AMD Athlon II X4 640 VS E8500 yazınca Userbenchmark sitesine bakın (URL falan alıntılamıyorum uyarı almayalım gider ayak :) ve dediğim gibi çokta doğru bilgi değil sadece bilgi sahibi olalım diye söyledim ) R7 240 alırsan eğer 2. el ve maksimum 150Tl falan olsun yukarısına fazla çıkma. (Sıfırına o para verilmez.) Yukarıda bir arkadaşın önerdiği gibi RX460 OEM de alabilirsin fakat onda darboğaz yapabilir bilgin olsun :) GTX750Ti al bence. Darboğaz olacağını sanmam ki zaten bende E8500 ve Gt730 var (E senin işlemcin zaten benim işlemciden iyi, Benim işlemcimde Gt730'a yetebiliyor.) Yani senin işlemcinin 750Ti'a kadar yolu var diyorum. Ama yine ikinci el :)

Arkadaş R7 240 olur mu demiş. Sen de; beter bir işlemci GTX750Ti'a bile darboğaz yapar demen ironik olmuş :) 750Ti, R7 240'a on basar yani darboğaz yapması normal, tabi yaparsa...
Her ne kadar çok da doğru bilgi vermediğini bilsekte en azından bir fikir sahibi oluruz. İnternete AMD Athlon II X4 640 VS E8500 yazınca Userbenchmark sitesine bakın (URL falan alıntılamıyorum uyarı almayalım gider ayak :) ve dediğim gibi çokta doğru bilgi değil sadece bilgi sahibi olalım diye söyledim ) R7 240 alırsan eğer 2. el ve maksimum 150Tl falan olsun yukarısına fazla çıkma. (Sıfırına o para verilmez.) Yukarıda bir arkadaşın önerdiği gibi RX460 OEM de alabilirsin fakat onda darboğaz yapabilir bilgin olsun :) GTX750Ti al bence. Darboğaz olacağını sanmam ki zaten bende E8500 ve Gt730 var (E senin işlemcin zaten benim işlemciden iyi, Benim işlemcimde Gt730'a yetebiliyor.) Yani senin işlemcinin 750Ti'a kadar yolu var diyorum. Ama yine ikinci el :)
İkinci el 750ti var 4gb 600 lira sizce nasil

tamamda kardeşim o ekran kartıyla ne oynuyucak ki o parayı ona vericene 750 ti alıp işlemciyi değiştirsin diyorum ki bottleneck test siteleri tam doğru bilgi vermiyor gta5 highte cpu kullanımı %99 gpu kullanımı %66 falan ama ultraya cekınce %99 %99 oluyordu.

o parayı ona vericene 750 ti alıp işlemciyi değiştirsin

Arkadaşın bütçesi dahilinde öyle bir şey yapamaz.( 350 - 400TL demiş zaten) Ekran kartını alacak sonra para biriktirecek ve ya yeni işlemci alacak ya da komple ekran kartsız sistem toplayacak durum bu. Bu arada aynı şeyleri söyledik zaten. Bende GTX750Ti önermiştim :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı