R7 240+ P5KPL-AMSE sistem için işlemci önerisi

ahmetqww

Kilopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, iyi forumlar ana sorum başlıkta belirtiliyor, daha önce sistemim şu şekildeydi;

-ASUS P5KPL-AMSE
-Zotac 9600 GT SE 256Bit.
-Intel Dual Core E5600 2.7GHz.
-2X2GB 800 MHz RAM.
-250W PSU.

Elime "Sapphire AMD Radeon R7 240 2 GB 128 Bit" bir ekran kartı geçti ve yukarıda belirtilen sisteme taktım.
(Tatmin olmasam da CS:GO'da ufak iyileşmeler oldu optimize önerileri alınır)

Sorularımdan biri ise hangi işlemciye yükseltmeliyim? Yükseltmenin ne kadar faydasını görürüm?
PUBG Lite'da 1-3 FPS arası alıyorum sanıyorum ki işlemci kaynaklı bir problem.

Ek soru: Anakart 4 GB RAM destekliyor diye okudum bunun doğruluğu nedir? RAM'ler için nasıl bir yükseltme yapabilirim?
Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam aynı hatayı zamanında defalarca yaptım. Ölü bir sisteme yatırım yapıp paranızı sokağa atmayın.
işlemci tavsiyesi verebiliriz tabiki ama 4GB RAM destekli sistem hiçbir şekilde yürümez.

Hocam aynı hatayı zamanında defalarca yaptım. Ölü bir sisteme yatırım yapıp paranızı sokağa atmayın.
işlemci tavsiyesi verebiliriz tabiki ama 4GB RAM destekli sistem hiçbir şekilde yürümez.
Eğer maddi durumunuz varsa aynen böyle yapmanız en doğrusu. Bende FM2+ soketli anakart var. A10-7870K işlemci ile kullanabilirseniz sizi rahat ettirecektir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı