R7 240 sinyal yok hatası

Anlıyorum, Windows 7'ye geçip o şekilde denenebilir belki. Intel'in sitesinde verdiği asıl sürücüde çünkü Windows 10 desteği yok.

Bunu en son deneyelim, şimdi farklı yöntemler ile devam edelim.

Ekran kartı üzerindeki tüm görüntü portlar denendi mi? Herhangi bir görüntü kablosu dönüştürücü var mı?

Anlıyorum, Windows 7'ye geçip o şekilde denenebilir belki. Intel'in sitesinde verdiği asıl sürücüde çünkü Windows 10 desteği yok.

Bunu en son deneyelim, şimdi farklı yöntemler ile devam edelim.

Ekran kartı üzerindeki tüm görüntü portlar denendi mi? Herhangi bir görüntü kablosu dönüştürücü var mı?
Başka bilgisayarda VGA portunda çalışıyor. HDMI ve DVI olarak denemedim HDMI kablosu var ancak uygun ekran yok.

Başka bilgisayarda VGA portunda çalışıyor. HDMI ve DVI olarak denemedim HDMI kablosu var ancak uygun ekran yok.

Denenen monitör ve ekran kartında peki hangi görüntü yuvaları var, HDMI ve DVI mı? Monitörün görüntü alma ayarı eğer başka portta ise onu değiştirmek gerekebilir görüntü alınması için.

Denenen monitör ve ekran kartında peki hangi görüntü yuvaları var, HDMI ve DVI mı? Monitörün görüntü alma ayarı eğer başka portta ise onu değiştirmek gerekebilir görüntü alınması için.
Şuan eski ekran kartı takılı ve VGA portunda. R7 240'ı da VGA portuna takıyorum ancak çalışmıyor. Ekranda DVI ve HDMI portu yok sadece VGA var. R7 240'da 3 portta mevcut.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (10).png
    Ekran Görüntüsü (10).png
    743,6 KB · Görüntüleme: 34
Hata 182, biraz baktım. Yanlış sürücüyü kuruyor olabiliriz.

1645709423044.png

1645709463399.png

Çözüm kısmından AMD'nin sunduğu Legacy sürücü kurulumunu deneyelim bir de.

Buradan yine işletim sistemini seç ancak bu sefer WHQL seçmek yerine üstündeki Radeon™ Software Adrenalin for Radeon™ R7 200 Series sürücüsünü indir demek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı