R7 240 sistem PUBG Mobile düşük FPS

Enescn5516

Kilopat
Arkadaşlar elimde R7 240, Xeon X3440, 4 GB 1333 MHz RAM var 25 FPS'i geçemiyorum. İşlemci kullanımım %30-%60 arası iken ekran kartı %25-30'a ara sıra geliyor. Saniye başı ekran kartı kullanımım %0'a düşüyor. Böyle bir işlemcinin darboğaz yapacağını sanmıyorum. Oyun ayarlarım da en düşükte 720P'de olmasına rağmen neden böyle bir fikriniz var mı? Bu arada harddiskim de sıkıntılı. Okuma yazması aşırı düşük HD Tune ile yaptığım testte de bir tane kırmızı yer çıktı. Ondan olabilir mi acaba? Çünkü PC boşta bile donma kasma yapıyor isterseniz video atayım bir şekilde.

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman HDD'den dolayı değil gibi görünüyor. Bende de 40-50 FPS alıyordu ve sanki 20 FPS gibiydi bende sildim hemen. Çok saçma bir oyun. O kadar kişi oynuyor bir düzeltemediler. Farklı oyunlarda da oluyor mu?

PC boşta iken bir yere girmeye çalıştığım da kasıyor şimdi oyuna girdim oyunu 2K'ya almamda bile FPS düşmedi bile aynı ama ekran kartı kullanımım hala çok düşük şu an da işlemci %60-80 iken ekran kartı %20-40 arası ve F11E bastığım da oyun kendini küçültürken FPS artıyor 1-2 saniyeliğine fakat hemen düşüyor yine

İlk olarak Radeon ayarlarından gecikme önleyici vb. şeyleri kapatın.
Olmazsa DDU ile ekran kartınızın driverini silip, en stabil sürümünü internetten bulup indirip deneyin.
Olmazsa bir RAM takıp deneyin.
Olmaz ise HDD değiştirip deneyin.
Olmazsa bir bilgisayarcıya götürüp, farklı bir PSU ile deneyin.
Benden bu kadar. İnşallah çözebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı