R7 240 Sisteme Anakart, Bellek ve İşlemci Önerisi

Taner Kartal

Hectopat
Daha fazla  
Render için anakart, RAM ve işlemci alacam. Ekran kartı R7 240 var onu kullanacam. Video montajlatıp render alıyorum ve bazen de oyun oynamak için kullanacağım. DDR3 mü DDR4 mü toplasam bilemedim, DDR4 daha hızlı diyorlar ama CL değerleri yüksek oluyor. Ne önerirsiniz?

Not
: Intel toplayacağım, bütçem 600-700TL.

Render için anakart, RAM ve işlemci alacam. Ekran kartı R7 240 var onu kullanacam. Video montajlatıp render alıyorum ve bazen de oyun oynamak için kullanacağım. DDR3 mü DDR4 mü toplasam bilemedim, DDR4 daha hızlı diyorlar ama CL değerleri yüksek oluyor. Ne önerirsiniz?

Not

Not

r7 240 aldıktan sonra pentium 4560 alırsan sonrattan rx 460 öneriyorum ama ben ekran kartı geliştirmicem diyorsan g4400 fazlasıyla yeter . Olmadı bir altı olan pentium 3250 alabilirsin .

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı