R7 240 sisteme güncelleme önerisi

MrDarkFighter

Decapat
Daha fazla  
Sistem:
Anakart Pegatron IPXSB-H61
Ekran kartı MSI R7 240 2 GB GDDR5 AMD
RAM 6 GB 1333MHz
İşlemci ıntel® Pentium G630 2.70 GHz
SSD leven marka 240 GB 530 veya 560 okuma hızı vardı

Bu sistemde Fortnite oynuyoruz performans modunda. Windowsta FPS arttıran yöntemlerin hepsi belki de kimsenin bilmediği şekillerle uygulandı. Windows'u mecbur Ghost Spectre'nin Windows 10 son güncel sürümünü kullanıyorum Defender falan bile yok. Ekstradan Regedit ile vb bir sürü ayar var. Fortnite oynarken daha iyi olması için bu işlemciyi alsak Intel Core i5-3470 3.2 GHz LGA1155 6 MB cache 77 W işlemci tray.
Performansa etkisi çok olur mu detaylı yorum bekliyorum mümkünse. Windows'u modlu kullandığım için normal Windows'a göre RAM az yiyor ama buna rağmen oyuna RAM yeterli geliyor mu bilmiyorum. RAM'i de 8 GB a çıkarmaya gerçekten gerek var mı? İsteyen olursa oyunun FPS testinin videosunu çekip buraya ekleyebilirim. Ona göre konuşuruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende aynı ekran kartını kullanıyorum AtlasOS ile birlikte. Ben sistemin RAM'ini 8'den 16'ya çıkarttım az da olsa faydası oldu Valorant gibi oyunlarda FPS artırıyor.

Önce işlemcini yükseltmelisin işlemcin çok eski.

Bende aynı ekran kartını kullanıyorum AtlasOS ile birlikte. Ben sistemin RAM'ini 8'den 16'ya çıkarttım az da olsa faydası oldu Valorant gibi oyunlarda FPS artırıyor.

Önce işlemcini yükseltmelisin işlemcin çok eski.

Ghost Spectre üstüne ekstradan bende atlas OS yükledim öyle daha etkili olduğunu biliyorum. Aynı şekilde kullanıyoruz sanırım 🙂

O nasıl oluyor ki? Ben sadece stock Windows üzerine AtlasOS kurmuştum. Ghost Spectre daha mı iyi acaba?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burdaki linkin açıklama kısmından indirin. Kurarken superlite se olanı kurun. Windows temiz iken masaüstüne gelen ghost toolbox'ı açıp güncelleme uyarısı çıkarsa onu da kurup sonra Atlas Os'u üzerine kurun. Tavsiye++

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burdaki linkin açıklama kısmından indirin. Kurarken superlite se olanı kurun. Windows temiz iken masaüstüne gelen ghost toolbox'ı açıp güncelleme uyarısı çıkarsa onu da kurup sonra Atlas Os'u üzerine kurun. Tavsiye++

Teşekkürler, format atmam gerekirse böyle yapacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı