R7 240 sürücü kaldırınca ekran gitmesi

OnurhanDOG4N

Hectopat
R7 240 sürücüsüyü güncel olan ile değiştirmek için sürücüyü kaldırdım fakat ekran bir anda gitti, ve sadece Windows logosuna kadar gösteriyor. Sonrası yok, ekran kartını çıkardım onboard taktım şu an anca o şekilde kullanabiliyorum. Sizce ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla görüntü kablosunu anakarta taktıktan sonra diğer ekran kartı takılıyken ona geçiş yapabiliyorsunuz. Yani R7 240'ı anakarta takın fakat görüntü kablosunu anakarta takın ekran kartına değil. R7 240'ın güç bağlantısını yapmayı da unutmayın. Böyle yapınca sürücüyü kurabilmeniz lazım.
Bu arada attığınız sürücü beta. Beta sürücüler kararlı olmayabilir yüklemenizi tavsiye etmem. Ayrıca sanırım Windows 8.1 kullanıyorsunuz sisteminiz yetiyorsa Windows 10'a geçebilirsiniz. Böylece daha yeni ve performanslı sürücüleri kullanabilirsiniz.

Bildiğim kadarıyla görüntü kablosunu anakarta taktıktan sonra diğer ekran kartı takılıyken ona geçiş yapabiliyorsunuz. Yani R7 240'ı anakarta takın fakat görüntü kablosunu anakarta takın ekran kartına değil. R7 240'ın güç bağlantısını yapmayı da unutmayın. Böyle yapınca sürücüyü kurabilmeniz lazım.
Bu arada attığınız sürücü beta. Beta sürücüler kararlı olmayabilir yüklemenizi tavsiye etmem. Ayrıca sanırım Windows 8.1 kullanıyorsunuz sisteminiz yetiyorsa Windows 10'a geçebilirsiniz. Böylece daha yeni ve performanslı sürücüleri kullanabilirsiniz.
Ekran kartını taktığım zaman sadece ekran kartı çalışıyor onboarddan görüntü gelmiyor yani ekran gelmiyor

Buradan advanced olana girdiğim zaman o şekilde bir seçenek yok

Dosya Ekleri

• 1605725752965978465360848444110.jpg
    1605725752965978465360848444110.jpg
    144,1 KB · Görüntüleme: 39
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı