R7 240 sürücü kurulamıyor

Makaleler
1
Yer
Konya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit
Meslek
Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor
Ekran Kartım R7 240. AMD Catalyst 15.7.1 driver kurdum ama Radeon Adrenalin kurmak istiyorum. Sadece adrenalin 18.12.1 Driver'ı ekran kartını görüyor diğerleri ekran kartını bulamıyor. Aşağıdaki fotoğraftaki gibi kalıyor ve saatlerce beklememe rağmen geçmiyor. Ben en son driver yüklemek istiyorum ve desteklediğini biliyorum. Bunu nasıl çözebilirim?
Sistemim
R7 240 2 GB GDDR5 128Bit
Windows 10 Lite Ver. 1511

bandicam 2020-12-20 11-05-50-216.jpg

32 Bit mi indiyorsunuz?

64 Bit. Ama ekran kartı ilk geldiği zaman Radeon Adrenalin 19 sürümü inmişti ama OpenGL hatası verdiğinden dolayı Catalyst yükledim. Şimdi 18 sürümü yükleniyor güncellemeye kalktığımda (programdan)olmuyor.

Kardeşim Googl'a R7 240 driver yazacaksın AMD'nin sitesine gireceksin işletim sistemini seçip onu indireceksin bu kadar basit niye ha bire farklı farklı kuruyorsun?

Öyle yapıp en son sürümü yükledim fakat ekteki fotoğraftakinin aynısı oluyor ve saatlerce geçmiyor.

Bunu deneyin.
Ekleme: Kartınızda 64 Bit sürümü 20.11.3 onu kurmanız gerekir. Bu keyfi bir şey değil. Canınız hangi sürümü istiyorsa onu kurun diye bir şey yok.

Bunuda Denedim ve aynısı oluyor. Algılanıyorda kalıyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı