R7 240 ve E8400 Sistem toplama

Talha Bakan

Centipat
Arkadaşlar bu sitemi 250TL'ye topluyorum. Fiyatına göre nasıl? Sizce bir de LOL CS GO GTA 5 gibi oyunlarda üzer mi?

R7 240 2 GB ekran kartı

Core 2 E8400

P5G41t-m LX3 ASUS anakart

4 GB DDR3 RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bu sitemi 250TL'ye topluyorum. Fiyatına göre nasıl? Sizce bir de LOL CS GO GTA 5 gibi oyunlarda üzer mi?

R7 240 2 GB ekran kartı

Core 2 E8400

P5G41t-m LX3 ASUS anakart

4 GB DDR3 RAM
250TL'ye topluyorsan hiç fena değil. LOL CS:GO GTA 5 gibi oyunları da oynatır. Bence değer, yani oynamak istediğin oyunlar bunlarla sınırlıysa gayet memnun kalırsın.

Bu sistemi 250 TL ye nasıl toplaya biliyorsun ?
letgo'da işlemci ve anakartı 100 TL'ye anlaştım ekran kartı ve ramlar 150 TL.
250TL'ye topluyorsan hiç fena değil. LOL CS:GO GTA 5 gibi oyunları da oynatır. Bence değer, yani oynamak istediğin oyunlar bunlarla sınırlıysa gayet memnun kalırsın.
Fortnite oynatır mı?

LOL ile CSGO tamam da GTA V için çok yetersiz bir sistem.
Aynı sistem yedeklerimde var, LoL'de üzmez, GTA'da düşük ayarlarda 1080P'de akıcı bir oyun sergiler.
1080P'de akıcı bir oyun mu sergiler? GTA V'te 720P'de bile can çekişecektir bu sistem.

Denedim de konuşuyorum, değil mi ? Ufak bir O.C. ile sıkıntı yaşamadım.
Hiç denemişe benzemiyorsun, bende de E8400 4GB RAM ve R7 250X vardı ekran kartım 240'tan güçlü olmasına rağmen 720P'de can çekişiyordu. Kimi kandırıyorsun? Yanlış bilgilendirme yapmamalısın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hiç denemişe benzemiyorsun, bende de E8400 4GB RAM ve R7 250X vardı ekran kartım 240'tan güçlü olmasına rağmen 720P'de can çekişiyordu. Kimi kandırıyorsun? Yanlış bilgilendirme yapmamalısın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sen kimsin ki seni inandırmaya çalışayım ? Ben denedim, kasmadı. İster inan ister inanma, çok da umrumda değilsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı