R7 240 ve Pentium G4400 Sistem Toplama

• Konuyu başlatan 56648
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 152
  • Görüntüleme 11.872
6098p de İ3 6100 gibi bir şey hocam.
:D biliyorum 1mhz gibi bi fark ama var ama yine de düşük modeli yani pentium kat kat daha iyidir

6098p de İ3 6100 gibi bir şey hocam.

500 e kakalarlardı onu ki G4560 daha bile iyi.

Ne diyeceğimi bilmiyorum. O kadar alış-veriş yaptık 1000TL verdik üşendikleri için yapmıyorlar.
Neyse artık yarın bi gideyim de nası olucak şimdi onlar önce pentium g4400 mı takacak sisteme

:D biliyorum 1mhz gibi bi fark ama var ama yine de düşük modeli yani pentium kat kat daha iyidir

Neyse artık yarın bi gideyim de nası olucak şimdi onlar önce pentium g4400 mı takacak sisteme

Hocam alacaklar kasayı anakarta Skylake bir işlemci takacaklar sonra kasayı kendi monitörlerine bağlayacaklar güncellemeyi yapıp geri verecekler.

Yani kaç dakikalık iş ya. Uğraşmamak için yapıyorlar. Sesinizi yükseltin gerekirse.

İnat edip yapmazlarsa geri iade edebilirseniz edin. Görüyorsunuz ne kadar adi olduklarını o kadar para verin bir şeyler alın 5 dakikalık işte bile laf etsinler.

Anakart nereden alınırsa orada yapılır bios güncellemesi.

Hocam alacaklar kasayı anakarta Skylake bir işlemci takacaklar sonra kasayı kendi monitörlerine bağlayacaklar güncellemeyi yapıp geri verecekler.

Yani kaç dakikalık iş ya. Uğraşmamak için yapıyorlar. Sesinizi yükseltin gerekirse.

İnat edip yapmazlarsa geri iade edebilirseniz edin. Görüyorsunuz ne kadar adi olduklarını o kadar para verin bir şeyler alın 5 dakikalık işte bile laf etsinler.

Anakart nereden alınırsa orada yapılır bios güncellemesi.
Asus h110m desteklemiyor demi şimdi sadece Asrock mu ?

Asus h110m desteklemiyor demi şimdi sadece Asrock mu ?

Asus desteklemiyor yok. Sadece Asrock şu anda.

Yani söyledikleri de çok saçma hala sinirliyim hocam :D

Neymiş efenim İşlemciyi aldığınız yere yaptırın. Ben anakartı ordan mı aldım ?

Sizden aldım. Demez mi orası benden almadığınız şeyi niye ben yapiyim. Nereden aldıysanız oradan yapın.

Bunları söyleyin :D

Asus desteklemiyor yok. Sadece Asrock şu anda.

Yani söyledikleri de çok saçma hala sinirliyim hocam :D

Neymiş efenim İşlemciyi aldığınız yere yaptırın. Ben anakartı ordan mı aldım ?

Sizden aldım. Demez mi orası benden almadığınız şeyi niye ben yapiyim. Nereden aldıysanız oradan yapın.

Bunları söyleyin :D
Tamam tamam :D bir de kasa olayı var tabi benim seçtiğim kasa ellerinde olmadığı için EVEREST EAGLE EC337 400W MidT ATX SİYAH KASA bu kasayı verdiler Kasa nın arkasında 220 w yazıyor

Ay bana bir şeyler oluyor :D Vatan'ın V'sini bile görmek istemiyorum artık.
THERMALTAKE V2 350W MidT ATX SİYAH KASA Eğer bu gerçek watt değeriyse kasayı da değiştireceğim 220 wattlık kasa vermişsin 400 demiştiniz diye

Sizinki neydi hocam onu da bir atsanıza :D
Sizinki neydi hocam onu da bir atsanıza :D
EVEREST RAMPAGE GLORY G01 GAMİNG 420W USB 3.0 MidT ATX TAM PENCERELİ SİYAH KASA Buydu

THERMALTAKE V2 350W MidT ATX SİYAH KASA Eğer bu gerçek watt değeriyse kasayı da değiştireceğim 220 wattlık kasa vermişsin 400 demiştiniz diye

EVEREST RAMPAGE GLORY G01 GAMİNG 420W USB 3.0 MidT ATX TAM PENCERELİ SİYAH KASA Buydu

Sizinki çok daha güzelmiş. Görüntü olarak.

Ama tüm PSU lar öyledir. Dünyada üstünde 600W yazıpta gerçekten 600W olan yok 80+ olsa bile.

Ki sizinkiler sertifikasız yani normal öyle olması mesela TX 300W PSU aslında 120W.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı