Hepsibura da işlemci de boxed yazıyo adında farklı modeli falan değil demi korkuyorumİyi ettiniz hayırlı olsun.
Hepsibura da işlemci de boxed yazıyo adında farklı modeli falan değil demi korkuyorumİyi ettiniz hayırlı olsun.
Hepsibura da işlemci de boxed yazıyo adında farklı modeli falan değil demi korkuyorumkutulu olduğunu belirtiyor
Yok yokKutulu diyor.
@56648 Aa hocam biz çok önemli bir şeyi unuttuk
G4400 den G4560 e geçince kafa uçtu benim kusura bakmayın.
G4560, KabyLake 7. Nesil bir işlemci.
MSI H110M Anakart ise Bios Güncellemesi yapmadan 7. nesil işlemcileri desteklemiyor.
Yani şu an sistemi çalıştırmak için Anakartınızın Bios Güncellemesini yapmalısınız. Yoksa çalışmaz.
Bios güncellemesini yapmanın tek yolu ise Skylake bir işlemci takarak güncellemek. G4400 gibi bir işlemci.
Bu yüzden Vatana götürün bilgisayarınızı anakartınıza bios güncellemesini yapmalarını söyleyin.
Mümkünse montajı yapan adamı bulun daha aradan vakit geçmemişken en geç yarın.
Bunun biosu güncel değilmiş siz yapıyor muşsunuz ama yapmadınız filan diyerek agresif takılabilirsiniz.
Zaten r7 240 dx 12 olan versiyonunu söylediğim halde adamlara 11.2 olan lpv1 versiyonunu takmışlar onu da hazır gitmişken r7 250 veya dx 12 olanını yapabilirimAdam bios güncellemesini yapmamı söylemişti ama işlemciyi aldığınız yere götürün falan dedi
Adam bios güncellemesini yapmamı söylemişti ama işlemciyi aldığınız yere götürün falan dedi
Zaten r7 240 dx 12 olan versiyonunu söylediğim halde adamlara 11.2 olan lpv1 versiyonunu takmışlar onu da hazır gitmişken r7 250 veya dx 12 olanını yapabilirim
Eğer yapmayız derslerse nası halledebilirimYok yokKutulu diyor.
MSI H110M Anakart ise Bios Güncellemesi yapmadan 7. nesil işlemcileri desteklemiyor.
Yani şu an sistemi çalıştırmak için Anakartınızın Bios Güncellemesini yapmalısınız. Yoksa çalışmaz.
Bios güncellemesini yapmanın tek yolu ise Skylake bir işlemci takarak güncellemek. G4400 gibi bir işlemci.
Bu yüzden Vatana götürün bilgisayarınızı anakartınıza bios güncellemesini yapmalarını söyleyin.
Bunun biosu güncel değilmiş siz yapıyor muşsunuz ama yapmadınız filan diyerek agresif takılabilirsiniz.
Asus un h110 versiyonu destekler mi peki ?Yok yokKutulu diyor.
Eğer yapmayız derslerse nası halledebilirim
Asus un h110 versiyonu destekler mi peki ?
Eğer yapmayız derslerse nası halledebilirim
Asus un h110 versiyonu destekler mi peki ?
Sizin seçtiğiniz işlemciyi anakart desteklemiyor bios ayarını kendiniz yapın dediler i3 önerdiler ne diyeceğimi şaşırdımAsrock H110M destekliyor. Hocam tek elle yazıyorum yemek yiyorum şu anda bitsin yazıcam size.
Geldim hocam. Şimdi şöyle diyeyim Bios Güncellemesini yapmak zorunda.
Anakarta güncelleme gerekiyor. İşlemciye değil. Niye işlemciyi aldığımız yer yapsın ?
Anakart nereden alındıysa güncellemesi orada yapılır.
Sizin seçtiğiniz işlemci yüzünden anakart desteklemiyor onu kendiniz yapın biz i3 önerdik falan dediler ne diyeceğimi şaşırdım
İşte böyle **** olduğundan dolayı Vatan önermem asla.
Anakartın fişi duruyorsa iade etmeyi deneseniz ?
Biz İ3 önerdik ne ya ? Onlar seni kazıklamaya çalıştı sende yemedin.
![]()
bide 6100 bile değil 6098 p ne olduğu belirsiz bi işlemci
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.