R7 240 ve Pentium G4400 Sistem Toplama

• Konuyu başlatan 56648
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 152
  • Görüntüleme 11.850
Halbuki diğer everest in 4 5 tane fan yuvası vardı

Eğer dediğim kasa Vatan'a gelirse değişiyorsa değiştireyim mi sizce yoksa yeterli mi dir şu an ki

Yanii, değiştirseniz iyi olabilir ama tek fan yeter sanırım sizin sisteme.

Yanii, değiştirseniz iyi olabilir ama tek fan yeter sanırım sizin sisteme.
Size de çok soru soruyorum kusura bakmayın Windows 10 kurmam daha doğru olacaktır demi bu sisteme ?

Hangi sürümü en performanslı olanıdır ?

Size de çok soru soruyorum kusura bakmayın Windows 10 kurmam daha doğru olacaktır demi bu sisteme ?

Hangi sürümü en performanslı olanıdır ?
Şu an iso olarak kuruyorum Uefi olarak usb den kurucam ama bana win10 home mu pro mu diye sormadı direk win 10 64 bit diye indiriyo şu an

Ekran kartınızı R7 240 LPV2 olan modelini alın. LPV2 modeli revizyon modelidir ve fan hızında yükselme gibi değişiklikleri var. Daha iyi olur sizin için.
Pc yi çoktan aldım ama hiç çalıştırmadım adamlara verdiğim kağıtta low profile yazmadığım halde low profil takmışlar değiştirtebilirim

Pc yi çoktan aldım ama hiç çalıştırmadım adamlara verdiğim kağıtta low profile yazmadığım halde low profil takmışlar değiştirtebilirim
Neredeyse aynı sistemi kuruyoruz seninle. Ben ana kartı H110M pro-vs plus aldım. Bellek olarakta crucial marka aldım. Ana kartı BİOS güncellemesi için garantiye gönderdiniz mi ?

Neredeyse aynı sistemi kuruyoruz seninle. Ben ana kartı H110M pro-vs plus aldım. Bellek olarakta crucial marka aldım. Ana kartı BİOS güncellemesi için garantiye gönderdiniz mi ?
Yarın gitmeyi düşünüyorum gönderince hemen geri verirler demi yani 1 gün sonra falan gel olayı olmaması lazım 5 dakikalık iş

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı