R7 240 (VRAM) YOK hatası

Papyrus

Hectopat
Yer
Karaaltan
Daha fazla  
Meslek
İstiyor: Bilgisayar mühendisi
Selam gençler. Sanırım başlıkta tam olarak anlatamadım. 2. el bir R7 240 alacağım ve satıcı kartın fotoğraflarını falan hepsini attı. Fakat bir sorun var. Dxdiag'dan fotoğrafını istedim gönderdi. Sorun şu: Yüklü toplam bellek(VRAM) yerinde yok yazıyor. RX 550 kullanıyormuş ve fazlalıktan dolayı R7 240'ı satacakmış. Bende VRAM yerinde yok yazma nedeninin R7 240 driveri olmadığı için olduğunu düşünüyorum.

Screenshot_20200322-172627.png

Driveri olmasa "Standart VGA Grafik bağdatırıcısı" gibi şeyler yazar. R7 240 diye yazmaz. Fakat Dxdiag bazen bilgilere ulaşamayabilir GPU-Z fotoğrafı isteyin. Anakart chipseti yüklememiştir gözükmüyordur.

Hepsine geçtim niye R7 240? Bu karta para verme bütçeni söyle güzel bir GPU önerelim sana.

Giriş seviyesinde minimum GTX 750 öneriyoruz artık şiddetle :)
Driveri olmasa "Standart VGA Grafik bağdatırıcısı" gibi şeyler yazar. R7 240 diye yazmaz. Fakat Dxdiag bazen bilgilere ulaşamayabilir GPU-Z fotoğrafı isteyin. Anakart chipseti yüklememiştir gözükmüyordur.

Hepsine geçtim niye R7 240? Bu karta para verme bütçeni söyle güzel bir GPU önerelim sana.

Bilader durum yoksa hiç bulaşma bence bu kartlar ileriye dönük değil ileride bir daha almak zorunda kalacaksın yani şimdi alma buna verceğin parayı kenara koy üstüne koymaya çalış bunlar geleceğe dönük değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı