R7 240 vs GTX1650 sistem

2 sene önce Vatan Bilgisayar'dan ofis bilgisayarı toplarken sırf işlemcinin onboard desteği olmadığı için R7 240 ekran kartı almıştım. Vatan Bilgisayar çalışanı "abi alma çok eski ekran kartı yazık bu parayı verme" falan diye ısrar etmişti. Aradan iki sene geçmiş, şimdi bazı satıcılar bu kartı takıp oyun bilgisayarı diye satıyor ;(

2 sene önce Vatan Bilgisayar'dan ofis bilgisayarı toplarken sırf işlemcinin onboard desteği olmadığı için R7 240 ekran kartı almıştım. Vatan Bilgisayar çalışanı "abi alma çok eski ekran kartı yazık bu parayı verme" falan diye ısrar etmişti. Aradan iki sene geçmiş, şimdi bazı satıcılar bu kartı takıp oyun bilgisayarı diye satıyor ;(
Piyasa çok yükseldi o yüzden az paraları olanları kazıklamak için çok iyi bir yöntem. Onlarda bunu kullanıyor.

i5 3470'li pcleri oyun pcci diye milleti kazıklayanlar var maalesef.

bak bu daha iyi olur sanki
Görmüyorsunuz galiba.
Anakart giriş seviye ama attığın sistemlere göre çok daha iyi ve alınır. GTX 1650 nin 2-3 katı neredeyse ve daha ucuza.
RTX 2060 dan daha iyi yukardaki sisteme göre bakarsak.
Bu sistem çok daha iyi ve fiyatı ondan ucuz ona rağmen gidip o sistemi alacaksan 2-3 kat FAZLA FPS almayı kaçırıp paranı çöpe atmış gibi bir şey olacaksın.

Hocam o fiyata RTX 2060'lı bir sistem toplanır.

Hocam o daha ne ki i5 650'li bilgisayarı içinde ekran kartı yok oyuncu bilgisayarı diye satıyorlar D: Daha mineraft ı bile açamıyor.

Hocam o daha ne ki i5 650'li bilgisayarı içinde ekran kartı yok oyuncu bilgisayarı diye satıyorlar D: Daha mineraft ı bile açamıyor.

Herkes bana karşı topluluk mu olmuş acaba. Arkadaşlar RX6600 hem 6500XT hem de GTX 1650 1660 RTX 2060 VE 3050 GİBİ KARTLARDAN ÇOK DAHA İYİDİR.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00