Chessboy
Hectopat
Daha fazla
RX6500XT ekran kartı için pahalı bir fiyat.
RX6500XT ekran kartı için pahalı bir fiyat.
Piyasa çok yükseldi o yüzden az paraları olanları kazıklamak için çok iyi bir yöntem. Onlarda bunu kullanıyor.2 sene önce Vatan Bilgisayar'dan ofis bilgisayarı toplarken sırf işlemcinin onboard desteği olmadığı için R7 240 ekran kartı almıştım. Vatan Bilgisayar çalışanı "abi alma çok eski ekran kartı yazık bu parayı verme" falan diye ısrar etmişti. Aradan iki sene geçmiş, şimdi bazı satıcılar bu kartı takıp oyun bilgisayarı diye satıyor ;(
bak bu daha iyi olur sanki
2 sene önce Vatan Bilgisayar'dan ofis bilgisayarı toplarken sırf işlemcinin onboard desteği olmadığı için R7 240 ekran kartı almıştım. Vatan Bilgisayar çalışanı "abi alma çok eski ekran kartı yazık bu parayı verme" falan diye ısrar etmişti. Aradan iki sene geçmiş, şimdi bazı satıcılar bu kartı takıp oyun bilgisayarı diye satıyor ;(
Görmüyorsunuz galiba.bak bu daha iyi olur sanki
Bu sistem çok daha iyi ve fiyatı ondan ucuz ona rağmen gidip o sistemi alacaksan 2-3 kat FAZLA FPS almayı kaçırıp paranı çöpe atmış gibi bir şey olacaksın.Anakart giriş seviye ama attığın sistemlere göre çok daha iyi ve alınır. GTX 1650 nin 2-3 katı neredeyse ve daha ucuza.![]()
Solid | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | MSI RTX 4060 8 GB | 512 GB M.2 Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
RTX 2060 dan daha iyi yukardaki sisteme göre bakarsak.
i5 3470'li pcleri oyun pcci diye milleti kazıklayanlar var maalesef.
i5 3470'li pcleri oyun pcci diye milleti kazıklayanlar var maalesef.
Bu bütçeye RX6500XT grafik kartı bulunduran bilgisayar bakmanızı önermiyorum. Diğer hocalarımız zaten demişler diyeceklerini.bak bu daha iyi olur sanki
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.