R7 240 vs R7 250 vs HD7770

asedod123

Hectopat
Daha fazla  
Hangi ekran kartını almalıyım arkadaşlar? Limitim 200 - 300 arasında. R7 240, R7 250 ve HD7770 arasında kaldım. Oyunları çok yüksekte değil, lowda bile oynasam yeterli. Çözünürlüğü düşürmeyeceğim bir ekran kartı istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Limiti 300'un biraz ustune cikarabilirseniz Sapphire R7 250x Vapor modeline bakin. Tabi guc kaynaginizin da yeterli olmasi gerekiyor.

2 fanlı olmasını istemiyorum çünkü bu güç kaynagı hakkında bir bilgim yok ama yardımınız için sağ olun R7 250 almayı düşünüyorum iyi midir sizce ?

2 fanlı olmasını istemiyorum çünkü bu güç kaynagı hakkında bir bilgim yok ama yardımınız için sağ olun R7 250 almayı düşünüyorum iyi midir sizce ?
2 fanlı olmasıyla güç kaynağı arasındaki bağlantıyı çözemedim. :) Fena bir kart değildir r7 250 çok grafik beklentiniz yoksa işinizi görür. Hocam isterseniz sistem parçalarını yazın (RAM, işlemci, güç kaynağı) ki size sisteminizin besleyemeyeceği bir kart aldırmayalım. Ona göre öneri yapalım.

• Intel Core i5 4590 3.30.
  • 8 GB RAM
Güç kaynağına nereden bakılacagını bilmiyorum.

R7 250 almam için en az kaç PSU gerekiyor ? Hiç anlamıyorum güç kaynağından çünkü :(

Aynen Casper.

R7 250x için ek güç bağlantısı gerekiyor mu?

R7 250X'den istediğim performansı alabilir miyim? Zaten bilgisayarı alalı 5 ay falan oldu fakat her şeyi iyi ama içine R5 220 koymuşlar berbat bir ekran kartı hiçbir şey oynayamıyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı