RodmanDennis
Decapat
Yazdım E8400 diye zaten.
CPU nedir E8400 diye yazmıştınız yanlış anladım
Yazdım E8400 diye zaten.
Yine de fazla tatmin etmez diye düşünüyorum.
CPU nedir?
E8400 ve Sapphire AMD R7 240 2 GB Valorant'ta 1080P'de 70FPS alıyorum.(düşük ayarlarda.) GTA V'de yüksek ayarlarda ve 1080P'de 30 FPS alıyorum.
CPU nedir?
E8400 ve Sapphire AMD R7 240 2 GB Valorant'ta 1080P'de 70FPS alıyorum.(düşük ayarlarda.) GTA V'de yüksek ayarlarda ve 1080P'de 30 FPS alıyorum.
O işlemci ve ekran kartıyla 1080p yüksek ayarlarda nasıl 30 FPS alabiliyorsunuz?
Hocam elimde şöyle bir sistem var ;Bir PC toplayacağım. Valorant ve GTA V'te kaç FPS verir?
2-3 Kat güçlenme sağladın galiba. Yoksa çok zor o işlemcinin o performansı vermesi.Ben Intel Core 2 Duo E8400 işlemciyle GTA V'yi rahat oynuyorum ama Valorant'ta kısa süreli takılmalar yaşıyorum benim işlemcim zaten Valorant'ın minimum gereksinim listesinde gördüydüm sanırsam fotoğrafı destek birimi atmıştı.
30 FPS ve takılma yaşamıyorum oyunlarda yani bir de çok az overclock yaptığım için. Hem işlemciye hem ekran kartına.
Hocam şöyle sistemimi yazayım:2-3 Kat güçlenme sağladın galiba. Yoksa çok zor o işlemcinin o performansı vermesi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.