R7 250 + Athlon 64x2 2.4 ghz nasıl performans verir ?

League of Legends tarzı oyunlar oynayacaksanız yeterli olacaktır.Ama Battlefield 4 , Crysis 3 tarzı oyunlarda oynarım diyorsanız kaldırmayabilir.

Benimde kullandığım R7 240 GDDR3 2 GB mesela rahatlıkla Battlefield 4'ü düşük ayarda oynatıyor. Buyrun buda kanıtı. 1366✗768 :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
r7 250 yi bu kadarda gömmeyin. Bilip bilmeden mesaj atmayın. Zahmet edip youtube den testlerine bakın öyle mesaj atın.
Bende Youtube'deki testlere bakarak bu ekran kartını seçtim. Fakat testlerdeki sistem i5'li sistemler olduğu için sistemimle sıkıntı yaşar mıyım diye tereddüt içinde kaldım.

Bende Youtube'deki testlere bakarak bu ekran kartını seçtim. Fakat testlerdeki sistem i5'li sistemler olduğu için sistemimle sıkıntı yaşar mıyım diye tereddüt içinde kaldım.
Doğal olarak yaşarsın. Sistem farkından dolayı. Ben şuan kullanıyorum ve gayet tatmin edici bir performans sunuyor. f/p ürünü kesinlikle.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı