R7 250 bilgisayar çöp mü?

Hocam dediğiniz işlemci eski gibi 2014 diyor ve 4 çekirdek de mi şu an 2 çekirdek ile debeleniyorum.
4 Core 8 Thread bir işlemci zaten o anakarta takılacak en iyi işlemci diyebilirim 4790K var ama H81 anakartınız olduğu için K olmayan versiyon alın 1070'e darboğaz olmuyor ben kullanıyorum şu an gayet iyi. Yeni işlemcilere kafa atıyor :). Çöp diyen ya anlamıyordur ya da 2080 Ti'ı vardır.

4 Core 8 Thread bir işlemci zaten o anakarta takılacak en iyi işlemci diyebilirim 4790K var ama H81 anakartınız olduğu için K olmayan versiyon alın 1070'e darboğaz olmuyor ben kullanıyorum şu an gayet iyi. Yeni işlemcilere kafa atıyor :). Çöp diyen ya anlamıyordur ya da 2080 Ti'ı vardır.
Hocam siz oyun oynuyarsanız fps testlerini söyler misiniz

Hocam siz oyun oynuyarsanız fps testlerini söyler misiniz
Hocam PUBG'de 2 ayar ultra gerisi çok düşükte 130 FPS civarı oluyor ilk inince 170-180 görüyor oyun ortalarında 100'e kadar düşüyor, GTA Online'da orta ayarlarda 70-100 arası. Bunlar dışında Valorant oynuyorum zaten tartışmaya kapalı Valorant :). Sizin aklınızda oyun varsa söyleyin belki test etmişimdir aklıma bu kadar geldi şimdilik.

Hocam PUBG'de 2 ayar ultra gerisi çok düşükte 130 FPS civarı oluyor ilk inince 170-180 görüyor oyun ortalarında 100'e kadar düşüyor, GTA Online'da orta ayarlarda 70-100 arası. Bunlar dışında Valorant oynuyorum zaten tartışmaya kapalı Valorant :). Sizin aklınızda oyun varsa söyleyin belki test etmişimdir aklıma bu kadar geldi şimdilik.
bir şey soracağım bi tanıdık r3 200 ve a320m li rx570 8gb 3000 mhz sistem topladı ondan iyi olur diye düşünüyorum sizce o pcyi 3200 tlye aldı

Merhabalar dostlarım,
Benim 2015'de toplama bir bilgisayar var hala kullanıyorum size parçalarından bahsedeyim:
-MSI H81M-P33 anakartım var buna bakarak işleciyi tahmin etmişsinizdir :d.
-Intel Pentium Gold 3258 işlemcim var acıların işlemcisi lakabı :D.
-RAM'a gelirsek g-skill 4 GB DDR 3 1333 MHz RAM'im var:(
-ekran kartımız R7 250 ASUS markalı ekran kartım var
-SSD 240'lık James Donkey'im var
-PSU ise Xigmatek 500W +80
5 Yıldır sadece bu sisteme PSU ve SSD aldım, sizce nasıl geliştirebilirim bu sistemi neler yapmam lazım veya direk çöpe yeni sistem mi? Dostlarım mesajlarınızı bekliyor olacağım herkese teşekkürler.

Dostum elinde olanla idare et benım nasıl bir PC'yle uğtaştığına aklın yetmez.
Merhabalar dostlarım,
Benim 2015'de toplama bir bilgisayar var hala kullanıyorum size parçalarından bahsedeyim:
-MSI H81M-P33 anakartım var buna bakarak işleciyi tahmin etmişsinizdir :d.
-Intel Pentium Gold 3258 işlemcim var acıların işlemcisi lakabı :D.
-RAM'a gelirsek g-skill 4 GB DDR 3 1333 MHz RAM'im var:(
-ekran kartımız R7 250 ASUS markalı ekran kartım var
-SSD 240'lık James Donkey'im var
-PSU ise Xigmatek 500W +80
5 Yıldır sadece bu sisteme PSU ve SSD aldım, sizce nasıl geliştirebilirim bu sistemi neler yapmam lazım veya direk çöpe yeni sistem mi? Dostlarım mesajlarınızı bekliyor olacağım herkese teşekkürler.

Dostum elinde olanla idare et benım nasıl bir PC'yle uğtaştığına aklın yetmez.

birde bu sonunda k var o ne oluyor hangisini almayalıyım anakartıma göre

birde bu sonunda k var o ne oluyor hangisini almayalıyım anakartıma göre
Hocam sonunda K olanlara Overclock yapılabiliyor sizin anakartınız O.C desteklemediği için K olmayan modeli alın. Bu işlemci yakınınızın aldığı Ryzen 3 1200'den daha güçlü bir işlemci yanına iyi bir ekran kartı alırsanız onu tokatlar merak etmeyin :D.

Hocam sonunda K olanlara Overclock yapılabiliyor sizin anakartınız O.C desteklemediği için K olmayan modeli alın. Bu işlemci yakınınızın aldığı Ryzen 3 1200'den daha güçlü bir işlemci yanına iyi bir ekran kartı alırsanız onu tokatlar merak etmeyin :D.
hocam benim anakartta var oc yanılıyorsunuz bu arada tokatlayalım herkesi :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı