R7 250 Düşük GPU kullanımı sorunu

teamexL

Kilopat
Benim şöyle bir sistemim var.

İntel pentium G3250 3.2 GHZ
Asus R7 250 O.C 2 GB DDR5 128 BİT
4 GB DDR3 RAM
MSİ 81M-P33 Anakart

Şimdi arkadaşlar benim sorunum şu. Tüm oyunlarda, tüm ayarlarda GPU kullanımı yüzde 65 civarlarında geziyor. 1-2 saniye %99 olup geri düşüyor. Bunun nedeni nedir acaba? Tüm driverlarım güncel işletim sistemim Windows 10 fakat updateleri tam mı bilmiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Herkese iyi akşamlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kusura bakmayın dşardayım bu ss i bulabildim anca onuda ss aldım. Hocam bu sniper elite 4 oyunu 1600 900 ayarlarda ve medium ayarlarda.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2017-08-22-23-04-35.png
    Screenshot_2017-08-22-23-04-35.png
    343,3 KB · Görüntüleme: 229
Hocam o zaman ram kullanımı ile birlikte, yarın sabah gta5,bf1,sniper elite 4 ekran görüntülerini bu konuya atarım. İlginiz ve yardımınız için çok teşekkürler.. :)

Buyrun arkadaşlar. GTA 5 ve BF1 msi afterburner sonuçları. Bf1 1366/768 low-medium ayarlarda, GTA5 high-very high 1600/900 ayarlardadır.
PrmZaQ.jpg

WQmL82.jpg

Hocam mesela onu gta5 te nasıl yapacam? Cpu isteyen ayarları nereden kısabilirim, ve graphics bölümündeki her şeyi en yüksek ayara mı almalıyım?
Bu arada her şeyi very high yaptım sorun devam ediyor.
3qQ4R4.jpg

9d0B9Q.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Attığın fotoğrafta düşük GPU kullanımı söz konusu değil. %98 bizim %100 kabul ettiğimiz bir kullanım yüzdesidir.
İşlemci kullanımın hala yüksek ama sorun teşkil etmemesi gerekir.
Şehir içinde FPS değerleri iyi iken şehir dışında düşebilir. Çim, yansıma, gölge ve su ayarlarını kısabilirsin.
Distance Scaling ve population ile ilgili olan ayarları en düşüğe çekebilirsin.

RAM kullanımın da limitlerde. O da takılmalara yol açabilir.

Hocam biliyorum yüzde 98 in sorun teşkil etmediğini.
Fakat o denk gelmiş genelde yüzde 63 65 civarlarında oluyor arada 99 a çıkıp geri düşüyor.
Ne yapsam da çözemedim bu very high ayarlarda 30 35 fps alıyorum hiçbir sıkıntı yok çok akıcı bir şekilde oynuyorum.
Fakat o göstergedeki yüzde 65 canımı sıkıyor. Bu fotoğraftaki dediğim gibi denk gelmiş.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı