R7 250'den 750 Ti'a geçilir mi?

mehmetulker

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle selamın aleyküm, birkaç hafta sonra arkadaşımla ekran kartımı takas edicem bende R7 250 var arkadaş bana MSI 750 Ti Twinfrozr verecek bense üstüne 280 TL vericem sizce yaptığım takas mantıklı mı fikirlerinizi alabilir miyim?
Sistemim:
  • Ekran Kartı: R7 250
  • İşlemci: FX 6300
  • RAM: 8 GB
  • SSD: 120GB
  • ANAKART: ASUS M5A97 LE R2.0

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha düşük olması lazım farkın . 280 TL fark biraz yüksek . Çünkü r7 250 güzel bir kart olmamasına rağmen 750 Ti de artık güncelliğini yitirmiş bir kart. Elinizdeki r7 250 yi internetten satışa çıkartıp rx 460 vb türde bir kart almanızı tavsiye ederim. Yaklaşık aynı bütçeye mal olur ve çok daha performanslı bir ekran kartı edinmiş olursunuz .

Daha düşük olması lazım farkın . 280 TL fark biraz yüksek . Çünkü r7 250 güzel bir kart olmamasına rağmen 750 Ti de artık güncelliğini yitirmiş bir kart. Elinizdeki r7 250 yi internetten satışa çıkartıp rx 460 vb türde bir kart almanızı tavsiye ederim. Yaklaşık aynı bütçeye mal olur ve çok daha performanslı bir ekran kartı edinmiş olursunuz .
İnternetten alışevirş yapmayı pek uygun bulmuyorum takas yapacağım arkadaşta yakın arkadaşım bir sıkıntı olursa değiştiririz bir daha

Üzerine yüksek bir rakam veriyorsunuz sizin kartınızın piyasası şuan 200 TL arkadaşınızın kartıda 350 TL arada 150 TL lik bir fark var fazla veriyorsunuz.

arada fark yok mu sizce yoksa ben mi yanlış yere bakıyorum?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı11.PNG
    Ekran Alıntısı11.PNG
    53,6 KB · Görüntüleme: 222
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    77,3 KB · Görüntüleme: 226
Hocam bu fiyatlar bu kartların hakettiği fiyatlar değil. Bu kartları bu zamanda sıfır almak mantıksız. Biz 2. Pazarında hakettiği fiyatlara göre yorum yapıyoruz.
Hacım biz adamla bu fiyatlara baktık ona göre fiyat çıkardık kendimize şuan bu ekran kartları kaç tl eder onu söyleyin bana

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı