R7 250X GTA 5 Performansı

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
pc o ekran kartı ile oyunu açar ama ne fps değeri verir onu bilemem. bu videodan yararlanabilirsiniz.videoyu youtubedan açıp ayrıntılara bakın

Ben de öyle düşünüyordum fakat videolarını görünce oynatabileceğini düşündüm. Kartı bu hafta diğer parçaları daha sonra alacağım. Sisteme taksam denemek için bir sıkıntı olur mu?
Asus mu Sapphire mi önerirsiniz?

asus öneririm ama r7 250x'in asus modelini bulamadım.ama sapphire modelide iyidir.

@Njunior Kesinlikle darboğaz yapar. Anakartın destekliyor ise Quad serisi bir işlemciye terfi ederek gönül rahatlığı ile takabilirsin. 50-100 lira gibi komik fiyatlara bulabilirsin 2. el quad işlemcileri.

@harryhur bir kaç ay sonra sistem toplayacağım. Ekran kartını erken alıyorum sadece.

bana göre bana iyi geldi ama bence beklerim diyorsan biraz bekle amd nin yeni nesil işlemçi ve ekran kartı çıkacak

• X4 860K
  • R7 250X
  • 1 TB hdd
  • Aerocool V3x 500w
  • 8 GB Ram
  • Msi a68hm-e33
  • Acer 23"
Bu sistemi alacağım. İyi mi?

Sizin aldığınız performansın aynısını alabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…