R7 250X GTA 5 Performansı

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

pc o ekran kartı ile oyunu açar ama ne fps değeri verir onu bilemem. bu videodan yararlanabilirsiniz.videoyu youtubedan açıp ayrıntılara bakın

Ben de öyle düşünüyordum fakat videolarını görünce oynatabileceğini düşündüm. Kartı bu hafta diğer parçaları daha sonra alacağım. Sisteme taksam denemek için bir sıkıntı olur mu?
Asus mu Sapphire mi önerirsiniz?

@Njunior Kesinlikle darboğaz yapar. Anakartın destekliyor ise Quad serisi bir işlemciye terfi ederek gönül rahatlığı ile takabilirsin. 50-100 lira gibi komik fiyatlara bulabilirsin 2. el quad işlemcileri.

@murat988 Dostum şimdilik topladığım sistem bu. İşlemci soğutucu stok geliyor diye almadım.
Ekran Resmi 2016-01-12 21.47.22.png

bana göre bana iyi geldi ama bence beklerim diyorsan biraz bekle amd nin yeni nesil işlemçi ve ekran kartı çıkacak

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı