R7 250X GTA 5 Performansı

@murat988 AMD üzerinden yaptığımız overclock ile ekran kartının yanma, bozulma ihtimali yok değil mi?
gine bir ihtimal var ama yanma ihtimali zor çünkü sogutması iyi.bozulma ihtimali zordur eger çok tahlihsis degilsen:)

ben yaklaşık 6 ay önce 1200 tl'ye topladım.ve sizin ekran kartı için bütçeniz nedir?

@murat988 ben r7 250x satın aldım şuan mevcut takılı bilgisayarımda gayet memnunum tekrar teşekkür ederim.
Sadece bu %20 power limit hakkında bir kaç soru işareti var kafamda. 6 aydır aynı overclock ayarları ile mi kullanıyorsun

@murat988 ben r7 250x satın aldım şuan mevcut takılı bilgisayarımda gayet memnunum tekrar teşekkür ederim.
Sadece bu %20 power limit hakkında bir kaç soru işareti var kafamda. 6 aydır aynı overclock ayarları ile mi kullanıyorsun
evt 6 aydır aynı sekilde kullanıyorum.ve hiçbir sıkıntı çıkarmadı

@Huracan Ekran kartını düşünmeden al derim ben de inanamıyordum ama alıp denedim sonuç gerçekten inanılmaz.
İ5 Çok daha yüksek performans verecektir zira i3 den muzdarip olan bir çok arkadaş var.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı