R7 250X ve i5 2500 ile Rust oynanabilir mi?

RX 580 sistemimi bile bayağı zorladı. Senin sistemin açabileceğini sanmıyorum.
Saolun hocam evet oynayamam maalesef ki.
Sisteminiz ile minimum sistem parçalarını karşılaştırın. Arada dev bir fark yoksa 20-30 FPS alma ihtimaliniz var. (Abartmış olabilirim).
Evet doğru. İşlemci o kadar olmasa da ekran kartında fark var ram da 8den yüksek olsa iyi olurmuş drop giriyor 8 de bile

RX 580 sistemimi bile bayağı zorladı. Senin sistemin açabileceğini sanmıyorum.
Yok artık. Ciddi misin? Nasıl bir oyunmuş bu. Zorladı derken FPS açısından mı? Yakın zamanda bir sistem toplayacağım. RX 570 almayı düşünüyorum. Oynarım heralde bu oyunu. Yüksek çözünürlüklü oyunları açan bunu da açar heralde.

Yok artık. Ciddi misin? Nasıl bir oyunmuş bu. Zorladı derken FPS açısından mı? Yakın zamanda bir sistem toplayacağım. RX 570 almayı düşünüyorum. Oynarım heralde bu oyunu. Yüksek çözünürlüklü oyunları açan bunu da açar heralde.
Hocam bence de zorlamaz o ekran kartı kolaylıkla açar güzel bi işlemciyle. Ve ram de tavsiyem 8 üstü olsun yoksa fena drop girer. Yüksek ayarlarda

Oyunu 2015'te rahat rahat oynarken güncelleme üstüne güncelleme getirdiler aynı sistemle doğru düzgün oynayamıyorum artık. Sistemim imzamda yazıyor ve 1080p'de ayarları köküne kadar düşürmediğim sürece oynanılmaz oluyor oyun.

Ultra da 50-60FPS aldım ama aşırı ısındı. Normal oyunlardan fazla ısındı. RX 570 ile high ayarlarda 60FPS anca alırsın. Oyunun optimizasyon berbat o yüzden durum böyle.
Wve
Hocam bence de zorlamaz o ekran kartı kolaylıkla açar güzel bi işlemciyle. Ve ram de tavsiyem 8 üstü olsun yoksa fena drop girer. Yüksek ayarlarda
Evet 12-13GB RAM kullanıyor oyun. En az 16GB lazım.

Ultra da 50-60FPS aldım ama aşırı ısındı. Normal oyunlardan fazla ısındı. RX 570 ile high ayarlarda 60FPS anca alırsın. Oyunun optimizasyon berbat o yüzden durum böyle.
Wve

Evet 12-13GB RAM kullanıyor oyun. En az 16GB lazım.
Aslında o kadar oyun oynadım. Hiç FPS değerine dikkat etmedim. 1080p ayarda açsın takılmadan oynatsın yetiyor. Güzel, zevkli bir oyun aslında. Neden üstüne düşmüyorlarki.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı