Saolun hocam evet oynayamam maalesef ki.RX 580 sistemimi bile bayağı zorladı. Senin sistemin açabileceğini sanmıyorum.
Evet doğru. İşlemci o kadar olmasa da ekran kartında fark var ram da 8den yüksek olsa iyi olurmuş drop giriyor 8 de bileSisteminiz ile minimum sistem parçalarını karşılaştırın. Arada dev bir fark yoksa 20-30 FPS alma ihtimaliniz var. (Abartmış olabilirim).
Yok artık. Ciddi misin? Nasıl bir oyunmuş bu. Zorladı derken FPS açısından mı? Yakın zamanda bir sistem toplayacağım. RX 570 almayı düşünüyorum. Oynarım heralde bu oyunu. Yüksek çözünürlüklü oyunları açan bunu da açar heralde.RX 580 sistemimi bile bayağı zorladı. Senin sistemin açabileceğini sanmıyorum.
Hocam bence de zorlamaz o ekran kartı kolaylıkla açar güzel bi işlemciyle. Ve ram de tavsiyem 8 üstü olsun yoksa fena drop girer. Yüksek ayarlardaYok artık. Ciddi misin? Nasıl bir oyunmuş bu. Zorladı derken FPS açısından mı? Yakın zamanda bir sistem toplayacağım. RX 570 almayı düşünüyorum. Oynarım heralde bu oyunu. Yüksek çözünürlüklü oyunları açan bunu da açar heralde.
16 GB RAM ve AMD Ryzen 5 2600 olacak. Kasacağını sanmıyorum.Hocam bence de zorlamaz o ekran kartı kolaylıkla açar güzel bi işlemciyle. Ve ram de tavsiyem 8 üstü olsun yoksa fena drop girer. Yüksek ayarlarda
Ultra da 50-60FPS aldım ama aşırı ısındı. Normal oyunlardan fazla ısındı. RX 570 ile high ayarlarda 60FPS anca alırsın. Oyunun optimizasyon berbat o yüzden durum böyle.Yok artık. Ciddi misin? Nasıl bir oyunmuş bu. Zorladı derken FPS açısından mı? Yakın zamanda bir sistem toplayacağım. RX 570 almayı düşünüyorum. Oynarım heralde bu oyunu. Yüksek çözünürlüklü oyunları açan bunu da açar heralde.
Evet 12-13GB RAM kullanıyor oyun. En az 16GB lazım.Hocam bence de zorlamaz o ekran kartı kolaylıkla açar güzel bi işlemciyle. Ve ram de tavsiyem 8 üstü olsun yoksa fena drop girer. Yüksek ayarlarda
Aslında o kadar oyun oynadım. Hiç FPS değerine dikkat etmedim. 1080p ayarda açsın takılmadan oynatsın yetiyor. Güzel, zevkli bir oyun aslında. Neden üstüne düşmüyorlarki.Ultra da 50-60FPS aldım ama aşırı ısındı. Normal oyunlardan fazla ısındı. RX 570 ile high ayarlarda 60FPS anca alırsın. Oyunun optimizasyon berbat o yüzden durum böyle.
Wve
Evet 12-13GB RAM kullanıyor oyun. En az 16GB lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.