Yok artık. Ciddi misin? Nasıl bir oyunmuş bu. Zorladı derken FPS açısından mı? Yakın zamanda bir sistem toplayacağım. RX 570 almayı düşünüyorum. Oynarım heralde bu oyunu. Yüksek çözünürlüklü oyunları açan bunu da açar heralde.
Yok artık. Ciddi misin? Nasıl bir oyunmuş bu. Zorladı derken FPS açısından mı? Yakın zamanda bir sistem toplayacağım. RX 570 almayı düşünüyorum. Oynarım heralde bu oyunu. Yüksek çözünürlüklü oyunları açan bunu da açar heralde.
Oyunu 2015'te rahat rahat oynarken güncelleme üstüne güncelleme getirdiler aynı sistemle doğru düzgün oynayamıyorum artık. Sistemim imzamda yazıyor ve 1080p'de ayarları köküne kadar düşürmediğim sürece oynanılmaz oluyor oyun.
Ultra da 50-60FPS aldım ama aşırı ısındı. Normal oyunlardan fazla ısındı. RX 570 ile high ayarlarda 60FPS anca alırsın. Oyunun optimizasyon berbat o yüzden durum böyle.
Wve
Ultra da 50-60FPS aldım ama aşırı ısındı. Normal oyunlardan fazla ısındı. RX 570 ile high ayarlarda 60FPS anca alırsın. Oyunun optimizasyon berbat o yüzden durum böyle.
Wve
Evet 12-13GB RAM kullanıyor oyun. En az 16GB lazım.
Aslında o kadar oyun oynadım. Hiç FPS değerine dikkat etmedim. 1080p ayarda açsın takılmadan oynatsın yetiyor. Güzel, zevkli bir oyun aslında. Neden üstüne düşmüyorlarki.