R7 250X'den daha iyi kart var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen kimseyi terslemediysen bu kadar insan neye şikayet ediyor?
Bu kafayla şansının hiç iyi gideceğini sanmıyorum.

2. eli ben de tercih etmiyorum uç noktalar dışında. Ancak verdiğiniz cevaplar hoş değil. Burada insanlar size öneriler sunmuş siz hala bu fiyatta R7 250X alıp rahatıma bakarım diyorsunuz. Peki o zaman neden sordunuz. Bütçenizi 50TL daha arttıramıyorsanız alacağınız kart belli demektir. Burayı kirletmenin anlamı yok.

Burada konu açıp öneri istiyorsunuz. Tamam bu güzel bir şey fakat arkadaşlar öneri ve fikirlerini belirttiklerinde "Ben kafaya taktım r7 250x alıyorum sizin ne söylediğiniz beni ilgilendirmez" tarzı cevaplar veriyorsunuz. O zaman neden bizden fikir istiyorsunuz?

Eğerki 300 tl para cepten çıkacakken 50 tl daha bulup R7 360 alamıyosanız fırsatları değerlendirmiyorsunuz demektir bende r7 250x alacaktım aradaki fark az olduğu için r7 360 sipariş verdim ve r7 250x den çok daha iyi bir kart , eğerki kafaya taktıysanız r7 250x almaya burda boş muhabbet yapmanında anlamı yok.

Yahu Umut isimli genç arkadaşım, ben konuya bir misal bıraktım, "uygun fiyata çok daha iyi bir seçenek varsa onu tercih edin" temalı bir misaldi bu. Sen ise linkini istedin, 270'i sana önermedim ki PSU'nu düşüneyim. Bu verdiğim örnekler bi tarafta 800 TL'ye 970, 900 TL'ye 980 Ti da olabilirdi, anafikir önemli sadece ben sana kart önermedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı