R7 260X Sistem Toplama

• Konuyu başlatan Hmzy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.102

Hmzy

Hectopat
Herkese iyi forumlar. Şuan ki sistemim çok sıkıntılı zaten kasanın yere düşmesinden sonra fan kırıldı ve bilgisayarım sürekli kapanıyor. Sistemin bazı parçalarını değişmeyi düşündüm böyle bir şey mümkün mü?
Vatan bilgisayara gidip kasamı götürürsem orada takarlar mı? Sistemimin şu anki durumu ve değiştirmek istediğim parçalar aşağıda yazıyor.

Ekran Kartı : GT630 > Asus R7 260X O.C. GDDR5 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

HDD: 1TB WD > Kingston 120Gb V300 Serisi Sata 3.0 Cache Ssd (Okuma Hizi 450Mb / Yazma Hizi 450Mb) - Vatan Bilgisayar

Kasa: FRISBY FC-8870G 400W MidT ATX SİYAH KASA - Vatan Bilgisayar
Ram: Gskill 4Gb Ripjaws Ddr3 1600Mhz Cl9 1.5V Tek Modül Ram - Vatan Bilgisayar aynısından alıyorum 4+4= 8GB ram olsun diye.
Anakart: M5A97 le 2.0 aynı kalacak
İşlemcim: FX8320
Kasa için önerilerinizi bekliyorum. Şu parçalar 1000 TL yi geçmez ise çok iyi olur. İyi forumlar.

İşte diyorum ya kasayı siz önerin SSD yi çıkarırsam olmaz çünkü şu anki HDD %90 oranında bozuk. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Yine de HDD alın. Öbür gün pişman olursunuz. LoL sıkar başka oyun istersiniz veya indirim falan yakalarsınız çok istiyorsanız WD Black serisi bir HDD alın.
35 TL aşıp bunu alın aşamazsanız R9 270 alırsınız.
ÜrünBirim FiyatMiktarSil

Sapphire VAPOR-X R9 270X OC Boost 2GB 256Bit GDDR5
541,36 TL518,96 TL

Seagate 1 TB 7200 64MB SATA3 / ST1000DM003
158,12 TL149,06 TL

Kingston HyperX XMP 4 GB 1600 MHz DDR3 Savage Ram
96,48 TL85,57 TL

Zalman Z3 Plus Mid Tower Kasa/Siyah
139,36 TL124,22 TL
[TBODY] [/TBODY]
[TBODY] [/TBODY]
Ara Toplam877,81 TL
Toplam KDV158,01 TL
Sepet Toplam Fiyatı1.035,82 TL
[TBODY] [/TBODY]

Benim ekran kartımla sizin önerdiğiniz arasında ne kadar fark var? Aradaki fiyat farkına değer mi? SSD daha mantıklı olmaz mı çok oyun oynayan birisi değilim zaten. Ayrıca ürünleri vatandan alacağım tam yanımda şubesi var. :)

Benim ekran kartımla sizin önerdiğiniz arasında ne kadar fark var? Aradaki fiyat farkına değer mi? SSD daha mantıklı olmaz mı çok oyun oynayan birisi değilim zaten. Ayrıca ürünleri vatandan alacağım tam yanımda şubesi var. :)
Vatan diye 200 TL fazladan vermeye meraklıysanız gidin :D R9 270X vs R9 260X yazarsanız farkları görürsünüz :) Dediğim gibi çok oyun oynamasanız bile ileriyi düşünün. Sonsuza kadar LoL mu oynayacaksınız? 2 sene LoL oynadım sonra oyun çok saçma geldi bıraktım. LoL oynarken sadece 100 GB dolu olan HDD oldu 600 GB.

Ya tamam güzelde sistemin hızlı çalışmasını istiyorum. Şu ana kadar hiç SSD kullanmadım. Hep HDD kullandım bir yerden sonra dosya sayım çok az olduğu halde kasmaya başlıyor pencere geçişleri ve diğer şeyler. Hem günlük kullanım hem oyun oynamak için bir sistem istiyorum. Fiyatı biraz indirelim. Maximum 700 TL yapalım olur mu? Yeni konu açmak istemedim başlığı değiştirmeyi bilmiyorum kusura bakmayın. 1000 TL den 700' e indirdim. Şimdi ki önerilerinizi bekliyorum. Kasayı çıkarttım onun yerine Corsair 200 r ye uygun öndeki fandan alacağım tek sıkıntım fanla ilgili şu anda 700 TL sınırım var ekran kartı, ram ve ssd alacağım sanırım. 700 TL ye uygun parçaları bekliyorum. İyi forumlar. ^^

Güncel.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı