Ömür25
Hectopat
Merhabalar, 1-2 hafta öncesinde bu ekran kartı hakkında bir konu daha açmıştım. Oyunlarda Alt Tab atarken renklerin değişmesi gibi bir sorun vardı. Bu ekran kartı fazla dayanmaz diye düşünüyordum ve evet öyle oldu 12 günde elimde kaldı, 1 aydır döktüğüm ter, 1 aylık maaşım bozuk bir ekran kartına gitti. Şimdi diyeceksiniz ki madem şüpheleniyordun neden geri vermedin kartı. Onu bende çok denedim aldığım ilk gün en az 10 defa aradım çocuğu tam ümidi kesmiştim tam dolandırıldım diyordum çocuk gece beni aradı kart bendeyken normal çalışıyordu kuzenimle konuşup sana döneceğim eğer bozuksa tamir ettiririz paranın yarısını ben veririm vs demişti. Öbür gün yine 10-15 defa aradım ama açmadı. Ondan sonraki gün yine 5-10 defa aradım baktım açmıyor evet ben dolandırıldım dedim. Mesaj attım hakkımı helal etmediğimi vs yazdım yine ne bir mesajla ne de başka bir şeyle dönüş yapmadı. Ve bugün oyun oynarken aniden dondu PC ekranda yana doğru ilerleyen çizgiler çıktı 1-2 saniye sonra sistem gücü tamamen kesti. O sırada içime bir oturdu ve korktuğum şey başıma geldi ekran kartı elimde kaldı
.
Şimdi sizlere birkaç sorum var.
1. ben bu çocuğu herhangi bir şekilde şikayet edebilir miyim? (çok önemli değil ben hakkımı helal etmiyorum şikayet etmesemde olur o yesin o parayı birinin hakkına girmek kolay
)
2. çipe sıcak hava tutulup kısa bir süreliğine idarelik beni götürebilmesi gibi bir durum var diye biliyorum, bunu nasıl yaparım nelere dikkat etmeliyim?
3. bu halde satmaya çalışsam kaça elimden çıkarabilirim? En azından kaybettiğim paranın bir kısmını kurtarmış olayım
Biraz uzun oldu biliyorum kusura bakmayın, buraya kadar okuyan yardımcı olan ve olmayan herkese şimdiden teşekkür ederim.
2 video bırakıyorum alta biri ekran kartı sisteme takılıyken karttan görüntü almaya çalıştığım zaman, öbürü ise görüntüyü APU'dan alıp kart takılıyken sistemi başlatmaya çalıştığım zaman.
APU ile görüntü almaya çalışınca (kart takılıyken) : Apu.mp4
Kart ile görüntü almaya çalışınca : Kart.mp4
Şimdi sizlere birkaç sorum var.
1. ben bu çocuğu herhangi bir şekilde şikayet edebilir miyim? (çok önemli değil ben hakkımı helal etmiyorum şikayet etmesemde olur o yesin o parayı birinin hakkına girmek kolay
2. çipe sıcak hava tutulup kısa bir süreliğine idarelik beni götürebilmesi gibi bir durum var diye biliyorum, bunu nasıl yaparım nelere dikkat etmeliyim?
3. bu halde satmaya çalışsam kaça elimden çıkarabilirim? En azından kaybettiğim paranın bir kısmını kurtarmış olayım
Biraz uzun oldu biliyorum kusura bakmayın, buraya kadar okuyan yardımcı olan ve olmayan herkese şimdiden teşekkür ederim.
2 video bırakıyorum alta biri ekran kartı sisteme takılıyken karttan görüntü almaya çalıştığım zaman, öbürü ise görüntüyü APU'dan alıp kart takılıyken sistemi başlatmaya çalıştığım zaman.
APU ile görüntü almaya çalışınca (kart takılıyken) : Apu.mp4
Kart ile görüntü almaya çalışınca : Kart.mp4