R7 265 sistem 60 Hz'i geçmiyor

çare ekran kartı değiştirmek midir hocam eğer öyleyse işlemcime göre uygun en performanslı darboğaz yapmayacak ekran kartı önerisinde bulunabilir misin bütçe sınırı yok
Aynı ekran kartını yıllarca kullandım, hemde sizinki ile aynı model Sapphire. Orta segment bir ekran kartı yeterli olacaktır, örneğin 3060/3070 veya RX 6700 XT olabilir. Ancak güncel kalacağım derseniz işlemciyi de günceleyip 4070 üstü ekran kartına geçebilirsiniz. Bu işlemcide kalsam da olur derseniz 3060/3070 veya RX kâfi sizin için.

1920 X 1080'e aldığımda 120 Hz seçeneği çıkıyor.

Desteklemiyor olabilir.
Online tarz oyunlar oynuyorsanız en az 165 Hertz önerim olurdu. 2K veya 1080p 165 Hertz yeterli olurdu gayet.
Sistem içinde baştan toplamanız şart gibi ekran 2014 ten kalma, işlemci 8. nesil ne çok eski ne yeni yani.
Bütçeniz kaç TL?

Desteklemiyor olabilir.
Online tarz oyunlar oynuyorsanız en az 165 Hertz önerim olurdu. 2K veya 1080p 165 Hertz yeterli olurdu gayet.
Sistem içinde baştan toplamanız şart gibi ekran 2014 ten kalma, işlemci 8. nesil ne çok eski ne yeni yani.
Bütçeniz kaç TL?
oyunlarla pek alakam yok açıkcası 4k film video işleriyle meşgulum genel olarak halen pes 2006 counter strike online oynarım veyahut nfs most wanted 2005

Aynı ekran kartını yıllarca kullandım, hemde sizinki ile aynı model Sapphire. Orta segment bir ekran kartı yeterli olacaktır, örneğin 3060/3070 veya RX 6700 XT olabilir. Ancak güncel kalacağım derseniz işlemciyi de günceleyip 4070 üstü ekran kartına geçebilirsiniz. Bu işlemcide kalsam da olur derseniz 3060/3070 veya RX kâfi sizin için.
çok teşekkür ediyorum alayım en kısa zamanda

oyunlarla pek alakam yok açıkcası 4k film video işleriyle meşgulum genel olarak halen pes 2006 counter strike online oynarım veyahut nfs most wanted 2005

çok teşekkür ediyorum alayım en kısa zamanda
Rica ederim, şimdiden iyi eğlenceler.

4060 ve 8600k ile birkaç sene daha götürebilir miyim render müzik video işlemleri olarak oyunla pek alakam yoktur.

Fatih hocam R5 5600X veya düz R5 5600 arada çok fark yok zaten.
Ve ekran kartı olarak RX 6700XT 12 GB var 24klı fiyatlara toplama PC'ler var.
Uygun olduğu zaman bakarsınız.
RTX 4060'ta iyidir hatta kullanıyorum yukarıda yazdığım işlemci ile ama 8 GB modeli mevcut, oyunlarda pek sorun çıkartmaz VRAM fakat Last of Us gibi oyunları 2K çözünürlükte VRAM'ı yetmediği için sıkıtnı çıkartabilir. Fakat kart 1080p de akıyor.
Fakat RTX 4060 gayet iyi bir ekran kartı, sizi üzeceğini düşünmüyorum ayrıyeten DLSS 3.0 desteği var. Last of Us gibi oyunlarda DLSS 3.0 özelliğini açtığınızda FPS niz bayağı artıyor.

Fatih hocam R5 5600X veya düz R5 5600 arada çok fark yok zaten.
Ve ekran kartı olarak RX 6700XT 12 GB var 24klı fiyatlara toplama PC'ler var.
Uygun olduğu zaman bakarsınız.
RTX 4060'ta iyidir hatta kullanıyorum yukarıda yazdığım işlemci ile ama 8 GB modeli mevcut, oyunlarda pek sorun çıkartmaz VRAM fakat Last of Us gibi oyunları 2K çözünürlükte VRAM'ı yetmediği için sıkıtnı çıkartabilir. Fakat kart 1080p de akıyor.
Fakat RTX 4060 gayet iyi bir ekran kartı, sizi üzeceğini düşünmüyorum ayrıyeten DLSS 3.0 desteği var. Last of Us gibi oyunlarda DLSS 3.0 özelliğini açtığınızda FPS niz bayağı artıyor.
Adam oyunla alakam yok diyor hala oyun diyorsunuz 😀

@Fatih Yasin Söndüren, öneri başlığı altında yeni konu açarsanız daha iyi olur. Çünkü öneri de bilgili arkadaşlar bu konuya öneri konusu olmadığı için girmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı