R7 265 sistem GTA 5 kasma sorunu

Makaleler
2
Daha fazla  
Profil Kapağı
1524409729
İ3 4150 ve R7 265'li sistemle Windows 8.1'de oynarken hiç teklemeyordu Windows 10 yükledim oyun tekliyor hep 35 Fps'den 10 lara düşüyor 15 saniyede bir oluyor. Sabit sizde de oluyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sakat iş değil usb bile gerekmeden birçok bios güncelleme seçenekleri destekleniyor eğer kısa bi araştırma yapmanızı öneririm. Ekran kartınızı silip en güncel sürümünü windows 10 sürümünü tekrardan indirip deneyebilirsiniz ve eski sürümlerinide deneyip sorunu çözme ihtimalimiz çok yüksektir. Bazı driverlerimde sorun olmuştu eski sürümlerini tek tek deneyip çözüme kavuşmuştum

Toplama bilgisayarsa anakart modelinizi veya bilgisayarınız hakkında bilgi verir misiniz

andheartman
Bios güncelledikten sonra bilgisayarı açılmayan çok insan gördüm ondan tereddütde kaldım bios güncellemeyi biliyorum.
Son çıkan beta ve 15.7.1 de denedim ikisindede aynı sıkıntı oldu, eski driverlere dönecek kadar zaman harcayamam.
İ3 4150 ve h81-d.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı