R7 265 sistem Valorant'ta WattMan hatası veriyor

KökTürk

Kilopat
Makaleler
1
RAM
8 GB 3000MHZ
Ekran kartı
ASUS R7 265 2GB
Anakart
ASUS H510M-K
İşlemci
i3 10105F
Dying Light 2, bigtıme, metro, CS2 oynuyorum sıkıntı olmuyor ama Valorant'a gelince WattMan hatası veriyor.

BIOS güncellemesinden korkuyorum.
Sistemi yeni topladım ya güncelleme yaparken donarsa falan.
Tam toplayana kadar bence bekleyin BIOS güncellemesini pek bilmiyorum BIOS güncelleme bir sorun olmadıkçada güncelleme taraftarı değilim bekleyin deme sebebim eski ekran kartı yeni donanımlarla birlikte olduğu için belki sorun çıkarır diye ama siz genede bilen birisine sorun.

Tam toplayana kadar bence bekleyin BIOS güncellemesini pek bilmiyorum BIOS güncelleme bir sorun olmadıkçada güncelleme taraftarı değilim bekleyin deme sebebim eski ekran kartı yeni donanımlarla birlikte olduğu için belki sorun çıkarır diye ama siz gene de bilen birisine sorun.

Beklemek en iyisidir peki mesela oynarken dondu PC'ye reset atmadan düzelmiyor sürekli reset atarsam zarar verir mi?

Dying Light 2, bigtıme, metro, CS2 oynuyorum sıkıntı olmuyor ama Valorant'a gelince WattMan hatası veriyor.

Selam etiket atmanız beni onure etti teşekkürler :) Bu hatayı bilmyoorum fakat baktım şu an RAM MHz'leri overclock ettiniz mi veya ekran kartı voltajlarını oynadınız mı?

Eğer yaptıysanız fabrikaya dönün deneyin daha sonra Memtest'ten RAM'leri test edin onu yaptıktan sonra FurMark, daha sonra da AMD kartların RAM'lerini test eden bir yazılım var büyük bir yazılım onunla ekran kartı RAM'lerini test edin. Dediklerimi deneyin diğerlerinde sorun yoksa kartın RAM'leri test programını bulamazsanız ben yardımcı olacağım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı