Tam toplayana kadar bence bekleyin BIOS güncellemesini pek bilmiyorum BIOS güncelleme bir sorun olmadıkçada güncelleme taraftarı değilim bekleyin deme sebebim eski ekran kartı yeni donanımlarla birlikte olduğu için belki sorun çıkarır diye ama siz genede bilen birisine sorun.BIOS güncellemesinden korkuyorum.
Sistemi yeni topladım ya güncelleme yaparken donarsa falan.
Tam toplayana kadar bence bekleyin BIOS güncellemesini pek bilmiyorum BIOS güncelleme bir sorun olmadıkçada güncelleme taraftarı değilim bekleyin deme sebebim eski ekran kartı yeni donanımlarla birlikte olduğu için belki sorun çıkarır diye ama siz gene de bilen birisine sorun.
Aynı sorun bendede var birşey olacağını sanmam olsa olsa ekran kartına birşey olur diğer donanımlara birşey olur mu bilmiyorum valla.Beklemek en iyisidir peki mesela oynarken dondu PC'ye reset atmadan düzelmiyor sürekli reset atarsam zarar verir mi?
Dying Light 2, bigtıme, metro, CS2 oynuyorum sıkıntı olmuyor ama Valorant'a gelince WattMan hatası veriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.