- Makaleler
- 9
Teşekkür ederim. Sipariş vermeden önce deneyebileceğim başka bir şey var mıdır?Bu soğutucu bu bütçede alınabilir.
Teşekkür ederim. Sipariş vermeden önce deneyebileceğim başka bir şey var mıdır?Bu soğutucu bu bütçede alınabilir.
Eğer BIOS'ta Turbo Core açıksa onu kapatabilirsiniz.Teşekkür ederim. Sipariş vermeden önce deneyebileceğim başka bir şey var mıdır?
125W'lık bir işlemciye yetmez.Bu olabilir diye düşünüyorum.
![]()
Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Son olarak bunu da buldum, ama öncekinin altında 30a yakın yorum var ve hemen hemen hepsi fiyat performans olarak memnun.Eğer BIOS'ta Turbo Core açıksa onu kapatabilirsiniz.
125W'lık bir işlemciye yetmez.
Yeterli olacağını sanmıyorum. İlk attığınız daha iyi duruyor.Son olarak bunu da buldum, ama öncekinin altında 30a yakın yorum var ve hemen hemen hepsi fiyat performans olarak memnun.
Deep Cool CK-AM209 AMD Socket Fiyatı
Deep Cool CK-AM209 AMD Socket en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Ben AM3+ soğutucu önerisi adında yeni bir konu açtım. Oraya daha iyi bir öneri gelmezse gece bunu sipariş edeceğim. Yardımlarınız için ikinize de çok teşekkür ederim.Yeterli olacağını sanmıyorum. İlk attığınız daha iyi duruyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.