R7 265X görüntü bozulma sorunu

• Konuyu başlatan shelp
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 2.097

shelp

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Benim yaklaşık 2 yıl önce topladığım bilgisayarım da bir görüntü problemi var. Ekran kartım Sapphire R7 265X. Driver'ları sürekli güncelliyorum. Şu anda Crimson Relive Edition 16.12.2 sürümü yüklü. Ara sıra genellikle photoshop kullanırken ya da internette gezerken film açarken ekran birden bire donup görüntü bozuluyor. Bazen takılıyor seste donuyor. Sonra biraz bekleyince siyah ekran geliyor ve tekrar açılıp kaldığı yerden devam ediyor. Bazen AMD Görüntü Sürücü Yanıt Veremedi diyor. İşin ilginci oyunlarda falan olmuyor bu. Furmark ile ekran kartı stress testide yaptım değerlerde normal ve o sırada da olmadı. Monitörden kaynaklı olabilir diye onuda değiştirdim ama çözüm bulamadım. Yardımlarınız bekliyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Denedim eski sürücüleri onlarda da aynı.
Bazen ekran donup böyle kalıyor.Bilgisayarı kapatıp açınca düzeliyor.
IMG_4038.JPG

Tüm sürücülerde aynı sorun oluyorsa kart cortlamıştır. Garantisi devam ediyormu?

Edit: Oyunlarda olmuyor demişsin o zaman sistemsel bi sıkıntı olabilir.

Maalesef çözemedim. Herşeyi denedim ama olmadı. Driver ı ddu ile kaldırınca yüklü değilken yapmadı o hataları. Bütün driverlarda oldu. R7 265 için amd nin R7 2xx series driver larını kuruyorum yanlış değilse problem olmaması gerekiyordu.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı