R7 265x Mi GTX750 Mi ?

Yav he he aynıymış. Onun için piyasaya çıktıktan 1-2 gün sonra nvidia hemen güncellemeler çıkardı gtx970 ve 980 için değil mi? AMD'nin driver desteğini iyileştirmeye çalıştığı bir gerçek. Ama yüz yıl da geçse nvidia driver konusunda önde olacak. Fonboy olanın kim olduğu belli zaten.

Ben iki kart arasındaki performans farkına bakarım. Fanboy olsam hiçbir konuda nvidia önermem. ' Ama yüz yıl da geçse nvidia driver konusunda önde olacak ' lafınız kimin fanboy olduğunu açıklıyor. Tam bir amd düşmanısınız. Fx serisi işlemci önerenler ceza alsın diyen ben değilim değil mi ? Şuan r9 290 alan adama bekleyip gtx 970 almasını öneririm. Piyasada F/P konusunda hangi parçalar önde ise önermeye devam edeceğiz. Daha konuya yazı yazmam.

Burada dedin, başka yerde deme. AMD ve Nvidia driver desteği arasında fark yok diye. 2500 TL lik sistemde gidip fx serisi işlemci kullanılırsa bu ceza sebebidir. Donanımdan en ufak anlamadığını buradan anlıyoruz zaten. Bir kart istediği kadar güçlü olsun, ona driver gelmediği sürece çöptür o. 600 TL bütçeye gtx760 önerecek halimiz yok. Gidip R9 280 alması zaten daha mantıklı. Ama 3-5 fark için birine de amd önermem ben. O 3-5 fps farkı da zaten şu an büyük ihtimalle çıkardığı driverler ile kapatmıştır nvidia.
Boş konuşuyorsun.

R7 265x veya GTX750...

Fiyatlar hemen hemen aynı. Ekran kartı alacağım ama bi türlü karar veremedim bu kartlar içinden. Önerilerinizi bekliyorum.
Gtx750Ti olsaydı alın derdim Psu düşük olsa bir fark yaratmaz Sürücü kısmında amd çok sıkıntılı nvidia daha hızlı çalışıyor.
Eğer sorun yaşamadan oyun oynamak istiyorsan 750Ti alın arasında çok az fiyat farkı var.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı