Bütçe
2600

MuhammedKarhan

Femtopat
Yer
Diyarbakır
Daha fazla  
Öncellikle merhaba sevgili dostlar ben kendi bilgisayarımı en kısa süreç içerisinde yükseltmeye karar verdim aşağıya şimdiki sistemimi yazacağım ve yeeni toplayacağım sistemi aşağıya yazacağım
Şu anki sistemim
Intel pentimium Dual Core 2, 50 GHz 2 CPUs
-2x2 4 GB RAM
-R7 240 ekran kartı 3600 MB paylaşımlı 2 GB VRAM.
-Eski bir nesil adını bilmiyorum DDR2 anakart
-230 GB HDD.
Bildiklerim bu ve yeni toplamayı düşündüğüm PC sistemi ise şu
Yeni sistem (alacaklarım ürünlerin hepsi sıfırdır)
- Intel i5 4690K işlemci 3, 5 GHz
-RX 470 ekran kartı 4 GB
-H81M-P33 DDR3 ANAKART.
-8 GB RAM tek RAM'dir.
Plus 240 veya 320 GB SSD almayı düşünüyorum.
DEMEK İSTEDİĞİM KASA İLE İLGİLİ her şey DEĞİŞİCEK FAN FALAN ÖNERMENİZ GEREK YOKTUR.
Ekran kartı sadece yazıdığım anakart ve işlemci ile uyumlu olan ekran kartlarınada bakıyorum formdan.
Bu yeni sistemi komple değiştirsem sıkıntı olur mu? DDR4 anakart alacaktım ekran kartı işlemci pahalı olduğu için alamadım sizin önerebileceğiniz bir sistem varsa lütfen yorumlarda yazın. Alacağım ürünler sıfırdır dediğim gibi şimdiden ilginiz için teşekkürler

Bilmiyorum internetten N11'den bulmuştum 670TL tabii sitede uyumlu olan işlemcilerden alabileceğimin en iyisi bu idi Max 2600.

4690K yerine i3-9100F alın. Daha güçlü ve yeni sayılabilecek bir işlemci. RX 470 N11'deki 700TL olan mining kart. Yani yıpranmış bir kart. O da alınmaz. Birazdan sistem toplayıp dönerim.

Tamam dediğiniz işlemci anakartımla uyumlu olur mu DDR3 anakart tır maximum yapabileceğim para 2500 2600 en az ise 2000
Yani bahsettiğiniz işlemci iyi bir işlemciye benziyor DDR4 alsam sadece bir tane güzel bulmuştum ama işlemcisi AMD Ryzen destekliydi Ryzen serisi en az 1000 TL o yüzden DDR3 almaya karar verdim
4690K yerine i3-9100F alın. Daha güçlü ve yeni sayılabilecek bir işlemci. RX 470 N11'deki 700TL olan mining kart. Yani yıpranmış bir kart. O da alınmaz. Birazdan sistem toplayıp dönerim.

peki dediğim bütçe max 2600 bu fiyata ddr3 destekli cihazda bana en iyi perfornmansı sunacak sistem var mıdır
ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı