R7 2700 RX 580 sistemde oyunlar kasıyor

muhammed_1

Yoctopat
Katılım
19 Mayıs 2024
Mesajlar
1
Merhaba arkadaşlar.
Ben 2. el bilgisayar topladım fakat böyle bir sorunla karşılarştım.
A Plague Tale: Innocence oyununu indirdim. Bilgisayarım oyun gereksinimlerini karşılamasına rağmen oyun çok ama çok ağır bir şekilde çalışıyor. Fareyi hareket ettiriyorum yarım saniye sonra oyun hareket ediyor. CoD'da da bildiğiniz donma oluyor 2 saniyelik.
Bilgisayar özellikleri:
Ryzen 7 2700.
RX 580 8 GB (Afox marka)
16 GB RAM.
240 SSD +1 TB HDD.
Bilgisayara yeni format attım ve bütün sürücüleri eksiksiz indirdim. Sizce sorun nerede? Ekran kartının markası kötü mü ondan mı öyle? Başka şüphelendiğim bir şey daha var o da SSD'nin yazma hızı düşük mü? Ondan mı kaynaklı acaba? Onun fotoğrafını ekleyeceğim, bu arada ekran kartı furmak testinden sıkıntısız geçti ama FPS değerleri düşüktü. İşlemci de sıkıntısız bir şekilde testten geçti.
Test sonucunu ekleyemedim. Değerleri buraya yazıyorum.
Kingston sbfk62b3.
Seq: Read: 360 m/s write: 419 m/s
Acc time: Read: 0.098 write: 0.149
Score: 268 353.
Oyun bu arada HDD'ye kurulu Windows ise SSD'ye kuruludur.
Sorun ne olabilir? Açıklayıcı bir cevap verirseniz sevinirim boşuna ekran kartını değiştirmek istemiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
afterburner da oyunda iken sıcaklık değerini mhz değerlerinin fotosunu atar mısın birde driver kurarken full ınstall yapma minimal 'i seç büyük bir fark olucaktır.
 
Kullandığınız ekran kartı zaten artık bitik durumda ve 2 el aldığınızı söylemişsiniz RX 500 serisi ile RX 400 serisi şu anda piyasada mining kartları olarak kulanılıyor yüksek oranda o yüzden mining yapılmış olabilir ekran kartında ve oyunları HDD'te tutuyorsanız oyunlarda gecikme olması söz konusudur.
 

Geri
Yukarı