R7 2700X İçin Anakart Önerisi

1080p bir monitörde sürücü yazılımı üzerinden DSR özelliğini açıp 1440p çözünürlüğe alındığı zaman 2070 model kart ile 2700x model işlemci sorunsuz bir şekilde kullanılır. Kendim de öyle kullanmaktayım. Gayet tabii gerçek 2k monitör ile daha iyi bir görüntü kalitesi elde edilir.

Aynen. Sistem toplarken bütçe + şu tip oyunları oynayacağım falan demesi daha iyi olur önerenler için.
Oyun konusunda şöyle söyleyeyim. Rainbow, PUBG, Fortnite gibi competitive oyunları ve aynı zamanda çıktığında beğendiğim bir single ya da coop oyunları (FarCry, AC, Warframe vb.). Kısacası competitive oyunlarda akıcı oynarken single tarzı oyunlarda da çok abartı olmasa da güzel grafikler almak istiyorum.

Oyun konusunda şöyle söyleyeyim. Rainbow, PUBG, Fortnite gibi competitive oyunları ve aynı zamanda çıktığında beğendiğim bir single ya da coop oyunları (FarCry, AC, Warframe vb.). Kısacası competitive oyunlarda akıcı oynarken single tarzı oyunlarda da çok abartı olmasa da güzel grafikler almak istiyorum.
Benim önerim 2K IPS panelli bir monitördür. Karar sizin.

Reno'nun dediği gibi R7 2700X + 2070 1080p sorunsuz. Benim dediğim sisteme yönelebilirseniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı