Sistemim bu şekilde, 2 ila 3 saat civarı PUBG, Battlefield 1 ve Rainbow oynadığımda CPU 85 dereceyi GPU 60 dereceyi görüyor, soğutmak için ne önerebilirsiniz?
Vatan Bilgisayar'dan 2 hafta önce topladım toplayan arkadaş soğutucuyu düzgün oturtup macun sürdümü bilmiyorum parçalara zarar vermekten korktuğum için kendim söküpte takamıyorum @Oreki'nin dediği gibi egzoz fanının olduğu kısım ve kasanın üst kısmı alev püskürüyor resmen sizce kasayı mı değiştirmeliyim yoksa vatan bilgisayara götürüp çalışanlara durumu anlatsam daha mı mantıklı olur.
Vatan Bilgisayar'dan 2 hafta önce topladım toplayan arkadaş soğutucuyu düzgün oturtup macun sürdümü bilmiyorum parçalara zarar vermekten korktuğum için kendim söküpte takamıyorum @Oreki'nin dediği gibi egzoz fanının olduğu kısım ve kasanın üst kısmı alev püskürüyor resmen sizce kasayı mı değiştirmeliyim yoksa vatan bilgisayara götürüp çalışanlara durumu anlatsam daha mı mantıklı olur.
Bende de Dark Supernova kasa var önü camlı idi benimkinin de. Camı çıkardım ekran kartı boşta 48 derece oluyor. Ön cam takılıyken 60 derecede fan çalışıyordu. Dediğim gibi ön camı çıkarıp denersen farkedersin.
İşlemci soğutucusunu sökmek zor bir işlem değil. Eliniz tornavida tutuyordur herhalde. 2 haftalık bir sistemin bu dereceleri görmesi normal değil. Termal macun soğutucuda sürülü oluyor diye biliyorum zaten. Ya soğutucu oturmadı ya da arkadaşın dediği gibi kasadan.
İşlemcim de i7 8700'dı benim de 80 derece oluyordu gittim sıvı soğutma aldım keşke almasaymışım camı çıkardıktan sonra stok fanla test ettim. 65 derece oluyordu aynı oyunda.
Dostum o kasayı alanların bir kısmı yan kapağını veya ön kapağını söküyorlar sana tavsiyem kasayı değiştir sebebi kasa muhtemel birde jira hocamın dediği gibi bir soğutucuyu da kontrol et
Bende de Dark Supernova kasa var önü camlı idi benimkinin de. Camı çıkardım ekran kartı boşta 48 derece oluyor. Ön cam takılıyken 60 derecede fan çalışıyordu. Dediğim gibi ön camı çıkarıp denersen farkedersin.