R7 2700X İçin Soğutma Önerisi

Ha şunu da ekleme gereği duydum. Vatan Bilgisayar'a gidip bu kasa yüzünden sistem ısınıyor filan dersiniz iade filan almazlar. Hiç bir üründe iade almıyorlar.
Asus MG248QR model monitörü 1 ay kullanıp geri götürdüm. Beğenmedim diye geri iade alıp hediye çeki verdiler müşteri memnuniyeti diye gidip BenQ XL2411 üstünüde kulaklık klavye filan almıştım. Bizim buradaki müdür insaflı galiba :D
Ön kısmı söktüm 2 ila 3 saat test edip sonucu yazacağım.
Kesinlikle fark edecek benim kasada seninkine benzer ön camı çıkardığımda aşırı fark etmişti kasa baya rahatladı. (Isınma anlamında)

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır, bekliyorum.
Yeni test edebildim 1 saat PUBG 2 saat Battlefield 1 oynadım. Ön kapak takılı şekilde iken 85 derece gördüm kapak açık iken 67 dereceye düştü. Vatan Bilgisayara götürüp durumu anlatacağım umarım yardımcı olurlar.
sıcaklıkkk.jpg

sıcak.jpg

Rica ederim. Kasa konusunda iade olmuyorsa o kasanın ön kapağına matkap gibi bir aletle delikler açmak işe yarayabilir. Kasa iadesi olacaksa da buraya tekrar yazarsınız ve öneri yaparım.

Bu arada üst tarafı da açık olsaydı sıcaklıklar daha da düşebilirdi. En azından 3 derece falan.
Vatan'da çalışan arkadaşım var. Elinden geleni yapar ama oda çalışan sonuçta fazla zorlamayacağım değiştirirlerse artık onların insafına kalmış.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı