R7 2700X İçin Soğutma Önerisi

Tamamdır o zaman. Sonucu bekliyorum.
Bugün pc'yi vatan bilgisayara götürebildim. Durumu anlattım arkadaşımında yardımıyla değiştirebileceklerini söylediler PSU'da biraz sesli çalışıyordu onuda değiştirme kararı aldım normalmi bilmiyorum ama 2.5 senelik PSU ile aynı sesi yapıyordu.

Ön paneli ızgarasız üst paneline fan takılamayan modellerden uzak durun. Hele ki öyle 2700X gibi bir model için. Can çekişmiş zavallı. Bazıları (onlar kendilerini biliyor) inceleme yapıp tavsiye verirken içine sistem kurup denerlerse tavsiyelerinde daha isabetli olurlar. Ama maddi kaygıları olduğundan sanırım, bu işe girişilmiyor.

Önerilmeyen Dark N10 bile Lite 5 modelinden 2 tık üst seviye bir kasa. 5 fanla gelmesini söylemiyorum. Bunu söylemeye hazırlanmayın sakın. 5 adet fan desteği, geniş iç hacmi, tatminkar malzeme kalitesi, üstün hava akışı. Ben kullanıp "Hiç memnun değilim!" diyeni görmedim.
Eksileri hiç mi yok? Dikey ekran kartı takma imkanı yok. Ben sadece bunu gorebildim.

Son düzenleme:
Micro ATX yalnız attığın model dikkat et. Arkadaşın anakartı ATX. Öylesine örnek olsun diye attıysan bilemem elbette.
Mini tower ayrıntısını göremedim. ☺
Arkadaşım bunu önerdi
RAMPAGE SQUADRON 2x200mm Uzaktan Kumandalı RGB FAN USB3 MidT ATX GAMING CAM KASA - Vatan Bilgisayar
Ben şunları beğendim
CORSAIR GRAPHITE SERİSİ 270R MidT ATX PENCERELİ KASA - Vatan Bilgisayar
CORSAIR CARBİDE SERİSİ CHAMP/SPEC-04 KIRMIZI/SİYAH MidT ATX KASA - Vatan Bilgisayar
Sizinde öneriniz varsa sevinirim sizce bu kasalar nasıl hava sirkülasyonu iyimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…