R7 2700X - RX 570 sistem yukseltilmeli mi yoksa yeni sistem mi alinmali?

1ndra

Femtopat
Daha fazla  
Selam, yaklaşık 4-5 senelik bir sistemim var. Radeon RX570 ekran kartı var, işlemci de Ryzen 7 2700X aslında genel parçaların durumu iyi ama ekran kartı biraz eski bir model ve driverları sorun cıkarıyor. RX 7700 XT ya da RTX 4060 almayı düşünüyorum, sizce mantıklı olur mu? Darbogaz sorunu yaşar mıyım ya da baştan sistem toplamak daha mı mantıklı?

Yanlış bilgi
Selam, yaklaşık 4-5 senelik bir sistemim var. Radeon RX570 ekran kartı var, işlemci de Ryzen 7 2700X aslında genel parçaların durumu iyi ama ekran kartı biraz eski bir model ve driverları sorun cıkarıyor. RX 7700 XT ya da RTX 4060 almayı düşünüyorum, sizce mantıklı olur mu? Darbogaz sorunu yaşar mıyım ya da baştan sistem toplamak daha mı mantıklı?

Tabii ki de yaşarsınız, bence sıfırdan sistem toplayın, çünkü RTX 4060 veya 7700XT beslemek için R5 5600 falan gerekiyor o da muhtemelen anakartına uygun değil. Anakartını da değişeceksen ne gerek var ona, sıfır sistem diz.

Tabii ki de yaşarsınız, bence sıfırdan sistem toplayın, çünkü RTX 4060 veya 7700XT beslemek için R5 5600 falan gerekiyor oda muhtemelen anakartına uygun değil anakartınıda değişiceksen ne gerek var ona, sıfır sistem diz.

Alakası yok Ryzen 7 2700 de AM4 soket bir işlemci R5 5600 de öyle.

Bence işlemci şimdilik kalsın RX 570'i sat RTX 4060 al sonra da paran çıkışınca güzel bir işlemci al. Tabii bütçeni de bilmiyorum bütçen nedir?

15 20k lik bi ekran karti dusunuyodum aslinda ama elimdekini satip yeni sistem de düşünmüyo degilim ama elimdeki sistemde temiz performansini artirmak istiyorum sadece ekran kartim biraz sorunlu her türlü tavsiyeye acigim yani

Technopat Haberler

Geri
Yukarı