R7 2700X ve RX 580 Sistem Açılırken Bip Sesi Geliyor

RUHASOFT

Centipat
Yer
Şanlıurfa
Merhaba arkadaşlar;

Yakın zamanda bilgisayarımın işlemcisini yükselttim o günden beridir bilgisayarı açtıktan sonra bazen 15 sn'de bir bazen de sadece açılışta BIOS ekranında 1 defa bip sesi geliyor. Sorunun neyden kaynaklandığını bir türlü bulamadım, internetten yabancı kaynaklara da baktım fakat bir şey anlamadım, bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?

Aşağıya eski ve yeni sistem özelliklerimi yazıyorum.

Denediğim halde işe yaramayan işlemler:
  • BIOS Update yapıldı.
  • BIOS default ayarlara çekildi ve format atıldı.

Eski sistem özelliklerim:
  • ASUS Prime B450-PLUS.
  • AMD Ryzen 3 1300X.
  • Corsair CMK8GX4M1D3000C16 2*8=16 GB
  • PowerColor RX580 8 GB 256Bit.
  • Aerocool strike X 500W 80+

Yeni sistem özelliklerim:
  • ASUS Prime B450-PLUS
  • AMD Ryzen 7 2700X
  • Corsair CMK8GX4M1D3000C16 2*8=16 GB
  • PowerColor RX580 8 GB 256Bit
  • Aerocool strike X 500W 80+

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlangıçdaki tek bip sesi sistemin boot ettiğini (başarılı bir şekilde çalıştığını ) gösterir.
15 saniyede bir gelen bip sesi masaüstünde ikenmi geliyor ?
Ara ara gelen bip sesi kafa karıştırıcı sesin masaüstündemi yoksa açılırkenmı yapıyor onuda belirtirsen yardımcı olmaya çalışırım. İyi forumlar.

Başlangıçdaki tek bip sesi sistemin boot ettiğini (başarılı bir şekilde çalıştığını ) gösterir.
15 saniyede bir gelen bip sesi masaüstünde ikenmi geliyor ?
Ara ara gelen bip sesi kafa karıştırıcı sesin masaüstündemi yoksa açılırkenmı yapıyor onuda belirtirsen yardımcı olmaya çalışırım. İyi forumlar.

Başlangıçta bir iki defa ötüyor daha sonrada sistem açıldıktan sonra bazen 15 sn de bir bazen 15 20 dk da bir 1 defa bip sesi geliyor oyun oynarken mesela çok oluyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı