AIDA64'ü bulunduğu yerden çalıştırın. Rapor yazana tıklayın. Özel seçim seçip ileri tıklayın. İşaretlenmiş olanların tikini kaldırın. Buradaki işaretlenmiş olanın da kaldırın. HTML seçip Son'a tıklayın. Dosyayı kaydet tıklayın. Masaüstünü seçip Kaydet'e tıklayıp kaydedin...
Raporu lütfen rehber dışında bir ayarla yapmayın. Daha önceden kendi kafasına göre ayar kesip bana bilgi sunmayan bir sürü arkadaş oldu. Onlara genelde geri dönüş dahi yapmaya tenezzül etmiyorum. Ayarları kafalarına göre kısınca görmem gereken bilgileri göremiyorum.
MSI Afterburner ile oyun içi CPU, GPU, Bellek kullanım ve sıcaklık değerlerinin ekran görüntüsünü paylaşın.
MSI AfterBurner yazılımı ile oyun içi FPS, ekran kartı sıcaklıÄı, iÅlemci ve bellek kullanımı deÄerlerini gerçek zamanlı olarak gözlemleyebilirsiniz. PC
www.technopat.net
Bunlara ek olarak bağlantıdaki rehberlere göz atın.
Windows 10 performansını artırmak ve sistemin üzerindeki yükünü azaltmak için yapabileceklerinizi bu rehberimizde bulabilirsiniz. Windows 10 iÅletim
Bu konuda SSD aygıtımızdan tam verim almak için ve bellek hücrelerinin daha az hasar görmesi için yapılması gereken ayarlara değineceğim. ● En iyi SSD deneyimini sunan Windows işletim sistemi Windows 10'dur. Mümkünse en son sürümde güncel kalın. ● BIOS'tan SATA modunu "AHCI" olarak seçin...
bence de gidin vatana orada bi açtırın sistemi baksınlar iyice. kurcalamayın stresle zarar vermeyin parçalara sonra kullanıcı hatası diye kitlemesinler size.