MSİ iyi marka alabilirsin. Hayırlı olsun.
MSİ iyi marka alabilirsin. Hayırlı olsun.
70-80 TL fazla vererek MSI R7 370 alabilirsin. R7 360 tercih edeceksen de MSI almalısın.
vtx marka r7 360 385 tl ye sizce alınır mı ?
Ejderhadan zarar gelmezArkadaşlar dün akşam hepsiburada.com'dan MSI R7 360 sipariş ettim. 9 ay taksit yapıldığında Gigabyte ile aynı fiyata denk geliyor. Ben de yazılım avantajı ve ekran kartlarında genel olarak bilinen iyi peformansı dolayısıyla MSI modelini tercih ettim. Sizce doğru yapmış mıyım? Gigabyte daha mı iyi olurdu yoksa pek fark etmez mi dersiniz?
Ejderhadan zarar gelmezbence en iyisini yaptın. Hayırlı olsun senin adına sevindim konularda o kadar kişiye yardım ediyorsun mesajların mantıklı geliyor favorimsin diyebilirim
![]()
VTX alınabilir bir marka. Çok bilinmemesi kötü olduğu anlamına gelmiyor.![]()
İlk AMD ekran kartım VTX3D HD 6790' dı. Bayağı bir süre kullandım, şahsen kaliteliydi. Powercolor ve VTX3D markalarının yolu TUL firmasından geçiyor. Dikkat ederseniz Powercolor ve VTX3D markasının ekran kartlarında kullandığı soğutma sistemleri hemen hemen aynı.
Zaten Powercolor ve VTX kardeş firmadır. Bu bilgiyi de ekleyelim.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.