R7 360 Sistem Oyun Performansı

r7 360 ta max ayarlar gölgeler kapalı 150 fps alıyorum.

r7 360 ta max ayarlar gölgeler kapalı 150 fps alıyorum.
Ben neden bu kadar yüksek performans alıyorum acaba? Overclock vs. çalışıyor olabilir mi? Pek anlamıyorum oraları.

Fps değeri ortada bu 1080p olduğu için ve sizin de 768p ile oynadığınızı düşünür isek 50 fps ye yakın bir artış olsa yine en fazla 150-200 arası oluyor. Yani R9 380 gibi bir kart fps değeri almanız gerçekten imkansız. Diyeceksiniz ki o kadar resim var neyine inanmıyorsun? O kadar test izledim ve hiç böyle fps alanı görmedim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam siz öyle diyince benimde garibime gitmeye başladı, ilginç bir durum.

Aynı ekran kartın overclocklusu bile o performansı vermiyor hocam. Siz R7 360 yerine 370 almış olabilir misiniz?
Bu overcklu versiyonu. Ayrıca kullanılan işlemci vs donanım da gayet güçlü.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yalnız hocam burada adam aynı zamanda video çekiyor onunda etkisi var.

Hayır hocam kutusu yanımda r7 360 modeli de aynı tek fanlı.

Video çekmesinin 20 fps arasında bir kayıp olduğunu düşünür isek ki öyle oluyor video çekerken yinede çok garip bir durum o şekilde bir performans almanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…