Ryzen 5 3600 ve RX 5700 XT Sistem Oyun Performansı

Sistem özellikleri;
  • MSI B450 GAMING Plus Max
  • AMD Ryzen 5 3600
  • Sapphire Pulse RX 5700 XT (Sürücü sürümü 19.9. 2 WHQL Recommended)
  • 16 GB DDR4 Kingston HyperX Black @ 3200 MHz
  • XPG SX8200 512 GB NVMe + Seagate Barracuda 2 TB 7200 RPM SATA 3 HDD
  • High Power Simplicity 700W 80+
  • AOC C27g1 @ 1080P 144 Hz

PUBG;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GTA V;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Battlefield 1;

Witcher 3;

Control

Metro Exodus

Yeni oyun incelemesi yaptıkça konuya ekleyeceğim, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 2k monitör alacaktım ama bütçe biraz el vermedi 1080 p aldım şimdi bu ekran kartı ve işlemci 1080p de dar boğaza uğrar mı? Ekran kartı modeli olarak sapphire nitro + olanı alacağım

Elinize sağlık güzel inceleme olmuş. Affınıza sığınarak size şu rehbere göz atmanızı öneririm. Tabi isterseniz.
Ekleme: Bir de sırf o sistemi merak ettiğim için soruyorum. Bir tane userbenchmark skoru alıp paylaşır mısınız?

Merhabalar hocam. Öncelikle testler için teşekkürler. Anakart ve RAM'in fiyatını öğrenebilir miyim?

Merhabalar hocam. Öncelikle testler için teşekkürler. Anakart ve RAM'in fiyatını öğrenebilir miyim?
Anakart'ı ben sonradan kendim aldım 800 lira civarında şu an sanırım. RAM'in fiyatı da Teknobiyotik'de yazıyor çünkü oradan toplamıştım.

Anakart'ı ben sonradan kendim aldım 800 lira civarında şu an sanırım. RAM'in fiyatı da Teknobiyotik'de yazıyor çünkü oradan toplamıştım.
Teşekkürler hocam. Benimde bütçem bu civarlarda sanırım ben de 5700 XT + 3600 alacağım.

Hocam benzer sistemlere sahibiz. Güzel incelemeler teşekkürler. Kasa olarak phanteks p400a rgb aldım soğutma biraz daha iyi olsun diye. Bir de anakartta neden b450 tomahawk max değil de MSI B450 GAMING Plus Max aldınız? Sebebi neydi? Ben anakartı daha almadım ama tomahawk max düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı